Kezdőlap arrow Hírek
A Táncsics iskolába költözött a táboros kiállítás Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Tímea   
2018. április 19.
Péntektől három héten át a Táncsics Mihály Általános Iskolában látható a városi táborokat bemutató kiállítás. A tárlat tavaly nyáron készült fotókat, kézműves alkotásokat vonultat fel, így az érdeklődők bepillantást nyerhetnek a tavalyi táborok önfeledt, vidám hangulatába.
Tovább...
 
LÜK-bajnokság a Felsővárosi suliban Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fejér Tamás   
2018. április 19.
ImageA Felsővárosi Általános Iskolában tartották a LÜK-bajnokság kistérségi fordulóját. A LÜK fejlesztőjátékra épülő tanulmányi versenyen logikai, magyar nyelvi és matematikai feladatokat kellett megoldaniuk a kisiskolásoknak.
Tovább...
 
Csütörtöktől lezárják a Csíkvári út egy szakaszát Nyomtatás E-mail
Hírek - Kék hírek
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 19.
ImageCsütörtöktől lezárják a Csíkvári út egy szakaszát, a Sóstó Természetvédelmi Terület rehabilitációjához kapcsolódó útfejlesztési munkálatok miatt. A helyi járatú autóbuszok és a gépjárművek terelőútvonala a Homoksor lesz. Mindenki türelmét kérik!
Tovább...
 
Balaton: viharjelzők a tó közepén Nyomtatás E-mail
Hírek - Kék hírek
Írta: Mátay Balázs   
2018. április 19.
ImageA Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület nyílt közbeszerzésen keres szállítót 22 balatoni viharjelző berendezésre, ezek közül három a tó közepén működik majd - a felhívás a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
Tovább...
 
Kutyafestés az új őrület és egyre jobban terjed Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 18.
ImageSokáig úgy tudtam, hogy csak az emberek festik be a hajukat – és egyéb szőrzetüket (igen, vannak olyanok…) -. ha elkezdődött az őszülés folyamata, vagy ha erőteljes külső változtatásra vágynak. Aztán az utóbbi években kezdtem egyre több piros és zöld kutyust felfedezni az utcán, és lassacskán rájöttem arra, hogy a Milka csoki lila tehene és gyerekkorom kedvenc rózsaszín párduca igenis létezik/létezhet.
Tovább...
 
20 méter magasban drótkötélen a cirkuszok világnapján! Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Kámán Ildikó   
2018. április 18.
A nemrégiben Arany Bohóc-díjjal méltatott Magyar Nemzeti Cirkusz extrém produkciókkal ünnepli meg április 21-én a cirkuszok világnapját. 20 méter magasan a sátor felett kifeszített drótkötélen, kibiztosítás nélkül mutatnak be produkciókat, valamint Ifj. Richter József cirkuszigazgató sógora Ifj. René Casselly elefánthátról dobbantva kosarazik.
Tovább...
 
Bentlakásos és napközis programokra nyertek jelentős támogatást Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Tímea   
2018. április 18.
ImageA nyári szünetekben megvalósuló, bentlakásos és napközis jellegű, iskolai közösségi programok szervezésére nyert el összesen 210 millió forintos támogatást konzorciumi partnereivel együtt a Székesfehérvári Tankerületi Központ. A program két nyertes projekt által valósul meg, közülük is a 60 milliós négy székesfehérvári iskolát, míg a 150 milliós projekt 13 település iskoláit érinti.
Tovább...
 
A Bakony utcai fűtőerőmű belülről Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2018. április 18.
ImageA Bakony utcai fűtőerőmű-bejárással indult az idei Távhőszolgáltatás napjához kapcsolódó programsorozat Székesfehérváron. A tegnapii és csütörtöki túrák után pénteken megismerhetik az ovisok, kisiskolások hulladékból készített alkotásait, a nagyobb gyerekek pedig izgalmas, városjáró vetélkedőn vehetnek részt.
Tovább...
 
Újra lecsapott a velencei "KGB" Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Mátay Balázs   
2018. április 18.
Ismét remek sikert aratott a velencei illetőségű Katka Gergő Barbecue (KGB) csapata. A fehérvári kötődéssel is rendelkező egység (Turanitz Gergely, Turanitz Katalin, Lencsés Zoltán, Loncsár Endre) a felső-ausztriai Welsben megnyerte a 2. Meat Smoke and Beer BBQ Competition nemzetközi viadalt.
Tovább...
 
Gyermekrajzok az egészséges életmód jegyében Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2018. április 18.
ImageRajzpályázatot hirdetett a PatikaPlus Gyógyszertárak, az Alba Fehérvár kosárlabda csapata és vezetősége, valamint az Alba Fehérvár KC női kézilabda csapata. A téma az egészséges életmód volt, a díjkiosztóra pedig tegnap került sor.
Tovább...
 
Kulcsmeccs előtt az Alba Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Mátay Balázs   
2018. április 18.
ImageBár azt követően is lesz még hátra 4 találkozó a középszakaszból, kétségkívül kulcsmérkőzésen lép pályára szerda este Szolnokon az Alba Fehérvár kosárlabda csapata. Braniszlav Dzunics együttese az elmúlt fordulókban hozta a rangadókat, ezzel pedig feljött a 2. helyre, éppen leendő ellenfele mögé.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 21837