Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Háromszettes sikerrel tértek vissza a győzelem útjára női röpiseink Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2023. november 26.
A férfiak után a MÁV Előre Foxconn a női röplabdacsapata is könnyedén nyert az NBI. Extraliga alapszakaszában a székesfehérvári VOK Sportcsarnokban szombaton. Lukasz Przybylak vezetőedző együttese a Magyar Kupa kiesést követően magabiztos játékkal rukkolt elő a Diósgyőri VTK ellen.
Tovább...
 
Forralt bor, zsíros kenyér, tánc és zene – idén is felköszöntötték a Katalinokat Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Józsa Dávid   
2023. november 26.
Szombaton a téli hideg ellenére is megtelt élettel a Liszt Ferenc utca és Kati néni szobrának környéke. A hagyományoknak megfelelően ugyanis névnapjuk alkalmából jó hangulatú rendezvénnyel köszöntötték a város Katalinjait, köztük Székesfehérvár leghíresebb Kati nénijét.
Tovább...
 
November 30-ig meghosszabbítva! - Építsük meg közösen Fehérvárt mézeskalácsból! Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Igaz Krisztina   
2023. november 26.
Még hétvégén is érdemes belevágni a mézeskalács-házikó sütésbe, ugyanis a nagy érdeklődésre tekintettel november 30-ig meghosszabbították a határidőt: a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ várja a közös mézeskalács város építéséhez a cégek, intézményi közösségek, civil szervezetek, csoportok vagy családok által készített édes remekműveket. Az összefogás eredménye, az elkészült város adventi időszakban a Városháza 1. épületének első emeletén látható majd.
Tovább...
 
Ismét megrendezte éjszakai akadályversenyét a Sóstón a Székesfehérvári Diáktanács Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Timea   
2023. november 26.
Idén is megrendezte hagyományos éjszakai akadályversenyét a Sóstó Természetvédelmi Területen a Székesfehérvári Diáktanács. Ezúttal 25 általános és középiskolás csapat vágott neki a mókás, élményekben gazdag túrának.
Tovább...
 
Virágos Magyarország - jubileumi díjat kapott Székesfehérvár Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Bácskay Gergely   
2023. november 26.
Átadták a legvirágosabb településeknek járó elismeréseket pénteken este Budapesten, az Eiffel Műhelyházban tartott ünnepélyes díjkiosztón, ahol Jubileumi díjat kapott Székesfehérvár. A város a kezdetektől részt vesz a minősítési rendszerben, mint induló és mint együttműködő partner is. A díjjal az elmúlt évtizedek fehérvári környezetszépítő munkáját ismert el a szervezet.
Tovább...
 
Férfi kosárlabda: Pakson sem tudták megfékezni az Albát Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Mátay Balázs   
2023. november 26.
Kilencből kilenc! Még korábbi sikerei csúcsán sem volt arra példa, hogy egymás utáni kilenc győzelemmel kezdje a bajnoki pontvadászatot az Arconic-Alba Fehérvár a férfi kosárlabda NB I felsőházában, ám az idei szezonban eddig remekel a legutóbbi idény ezüstérmese, minden találkozóját behúzta! Szombat este a régi rivális Paksi Atomerőmű SE vendégeként győzött 87-80-ra.
Tovább...
 
Fehérvári Advent: fények, koncertek, családi programok a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Timea   
2023. november 26.
Már csak néhány nap, és kezdődik a Fehérvári Advent idei rendezvénysorozata. Székesfehérvár az ország egyik leghangulatosabb karácsonyi vásárával, fényeivel, a gyertyagyújtások előtt és után népszerű énekesek, kórusok koncertjeivel várja a városlakókat, a távolabbról érkező vendégeket. Hétköznapokon a város óvodásai, kisiskolásai mutatják be ünnepváró műsoraikat, a Városháza épületén pedig december 1. és 23. között esténként kinyílik az élő adventi naptár egy-egy ablaka. Kinyílik a Püspöki palota kapuja is: az Adventi udvarban jótékonysági és kézműves vásárt tartanak, szombatonként a gyertyagyújtás idején gyerekműsorok segítenek az ünnepre hangolódni. A programokat hagyományosan sajtótájékoztató keretében ismertették a Püspöki Palotában.
Tovább...
 
Csapatmunka, elhivatottság, rendszerszemlélet Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Csordás Csilla   
2023. november 26.
Csapatmunka, elhivatottság, rendszerszemlélet – 15 éve a Városgondnokság élén Az ÖKK Podcast vendége Bozai István.
Tovább...
 
Téli futáspróba kedden a Haleszban Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: ÖKK   
2023. november 26.
November utolsó keddjén rendezik a Téli Futáspróbát a Halesz liget 1000 méteres, rekortán futókörén. A futás mellett szakmai konzultációra is várják a résztvevőket a Honvéd Szondi György Sportegyesület szakemberei, akik segítenek a kezdőknek vagy újrakezdőknek, hogy élvezetessé váljon a nehezen elkezdett futás.
Tovább...
 
Hétfőn, kedden és szerdán is áramszünet lesz az Öreghegyen és a Sütő utcában Nyomtatás E-mail
Hírek - Kék hírek
Írta: ÖKK   
2023. november 26.
Az E.ON tájékoztatása szerint november 27-én, hétfőn, november 28-án, kedden, valamint november 29-én, szerdán is áramszünetre kell számítani Székesfehérvár több városrészében is. Az érintett területeken kérik a lakosság megértését!
Tovább...
 
Elkezdődtek a Krisztus Király Napok Nyomtatás E-mail
Hírek - Egyház
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. november 25.
Elkezdődtek a Krisztus Király Napok 2023 programjai a Zsolt utcai Templomban és Közösségi Házban. A hétvége során a gyerekeket kézműves programokkal várják, majd körmenetet, hálaadó szentmisét is festménykiállítást is rendeznek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 36826