Kezdőlap arrow Hírek
Birsalma, a téli egészségbomba! Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 11.
ImageA megfázás, a hólyaghurut, a colitis és a depresszió ellen is hatásos a birsalma, amely szinte minden kertben megtalálható. Erősíti az immunrendszert, felveszi a harcot a hepatobiliáris betegségekkel szemben, és még a vastagbélgyulladás tüneteit is csillapítja.
Tovább...
 
Pici Piac – kismamáknak, kisbabáknak és kisgyermekeknek Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fraller Ildikó   
2018. december 11.
Először rendeznek Székesfehérváron baba-mama-gyermek dizájner vásárt: a Pici Piac hazai termékekkel várja a vásárlókat vasárnap a Lakeside Hotelben. A környezettudatos és bababarát tisztítószerek, kozmetikumok, a textiljátékok és trükkös tárolók mellett kisbabás családoknak szánt szolgáltatásokat is megismerhetnek a vásárlók.
Tovább...
 
Száz okosparkoló Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fejér Tamás   
2018. december 11.
Okosparkoló a Jávor Ottó téren. A Vodafone Magyarországgal kötött megállapodásnak köszönhetően mostantól mobilapplikáción követhetjük a mintegy 100 férőhely foglaltságát. A ma délután lefúrt századik szenzorral lett teljes a rendszer, így a szekesfehervar.hu oldalon keresztül letölthető alkalmazás segítségével telefonunkon valós időben látjuk, van-e hely a belvároshoz közeli parkolóban.
Tovább...
 
Folytatódnak a beiskolázós programok Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 11.
ImageDecember 12-én, szerdán folytatódnak a leendő elsősöknek szóló beiskolázós programok. Ezúttal az István Király Általános Iskolába és a Németh László Általános Iskolába várják a gyerekeket és szüleiket.
Tovább...
 
Lénárt közel volt az ob-aranyhoz Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Mátay Balázs   
2018. december 11.
Az idei esztendőben is Budapesten rendezték meg a felnőtt férfiak és nők országos ökölvívó bajnokságát. A megmérettetés nem csak a helyszín miatt volt hasonló, mint a legutóbbi, ugyanis a legjobb Fehérvári, Varkocsos bokszoló ugyanúgy a nehézsúlyú (+91 kg) Lénárt Péter lett, mint 2017-ben.
Tovább...
 
Szép jövője van a fehérvári táncnak! Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. december 10.
Eldőlt, ki viselheti két éven át a Fehérvár Táncosa rangos címet a tíz döntőbe jutott - négy szólótáncos, egy duó és öt csapat - közül. Az összesen huszonnyolc ifjú táncos a zsúfolásig megtelt Vörösmarty Színházban állt a zsűri elé. A közel négyórás, látványos show-t vendégprodukciók, videóvetítések színesítették. Az ünnepi időszakban a Fehérvár Televízióban is látható lesz a műsor.
Tovább...
 
Gyümölcsültetvények bejelentése: közeleg a határidő Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Csathó Barna   
2018. december 10.
ImageA termőföldvédelmi törvény előírja a hatóságoknak 2018. január elsejétől a gyümölcsültetvény kataszter vezetését, amelynek felállításához a 2018. január 1. előtt telepített ültetvényeket is nyilvántartásba kell venni. Így az azokat használóknak adatszolgáltatási kötelezettségük van
Tovább...
 
Állatok karácsonya a HEROSZ-nál Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 10.
ImageIdén is megrendezték a hagyományos Állatok Karácsonyát a HEROSZ Fehérvári Állatotthonában. A közös ünnepség előtt a Közgyűlés Fidesz frakciójának tagjai – mint minden adventkor, így idén is – ellátogattak a menhelyre és adományokat is vittek.
Tovább...
 
70 éves az Alba Regia Táncegyüttes Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2018. december 10.
ImageAz Alba Regia Táncegyüttes 2019-ben ünnepli megalakulásának 70. évfordulóját, melyet egy egész évet felölelő programsorozattal tesznek emlékezetessé.
Tovább...
 
Advent, túl a jégkorongon Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fehérvár AV19   
2018. december 10.
ImageA Fehérvár AV19 adventi sajtótájékoztatóján a klub menedzsmentje ismertette a csapat decemberi jótékonysági akcióit, valamint bemutatták a gárda adventi mezét és szó esett a karácsonyi bérletakcióról is. A klub sajtóközleménye az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Nyugdíjasok karácsonya Oszvald Marikával Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fehérvári Programszervező Kft.   
2018. december 10.
Székesfehérvár önkormányzata minden év decemberében színes, szórakoztató előadással ajándékozza meg az idősebb generáció képviselőit. Idén az egyik legnépszerűbb magyar operett szubrett, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Oszvald Marika karácsonyi műsorát és a Bakony Népzenei Együttes Luca-napi összeállítását élvezhetik az időskorúak december 13-án, csütörtökön 15 órától az Alba Regia Sportcsarnokban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 23291