Kezdőlap arrow Hírek
Februári programok a Székesfehévár-ért Művészkörrel Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. január 18.
ImageA Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek februári programja alább tekinthető meg.
Tovább...
 
Jean Genet "Cselédek" című darabját mutatják be Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. január 18.
ImageJanuár 19-én, pénteken 18:30-kor az IKON Club (Székesfehérvár, Fürdő sor 1.) Pubszínház sorozatában látható Jean Genet "Cselédek" című darabja a Prospero Színkör előadásában. A program ingyenes!
Tovább...
 
Külföldi előadókat hallgattak a fehérvári kosárlabdaedzők Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Somos Zoltán   
2018. január 18.
ImageNemzetközi szakmai együttműködés keretében workshopot tartott az Alba Regia SC az egyesületben dolgozó kosárlabdaedzőknek. Az eseményen spanyol és portugál szakember tartott előadást saját országuk edzőképzéséről.
Tovább...
 
"Selejtezés", jövés-menés a Vidiben Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 18.
ImageNem lassít a "takarító-egység" a Videotonnál, tovább folytatódik a jövés-menés (főleg utóbbi) a fehérvári focistáknál, miközben az első csapat maradó tagjai elutaztak és meg is érkeztek spanyolországi edzőtáborozásuk helyszínére, Benidormba.
Tovább...
 
Nátha, influenza  Megelőzhető vagy kezelhető étrend-kiegészítőkkel? Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Dr. Zomborszki Zoltán Péter gyógyszerész, PatikaMagazin   
2018. január 17.
ImageAz év őszi, téli és tavaszi időszakának is egyik leggyakoribb, legtöbb embert érintő felső légúti megbetegedése a közönséges megfázás (avagy nátha) és az influenza. Habár a két betegség a köztudatban igen szorosan összefonódott, mégis merőben más problémáról van szó.
Tovább...
 
Tudtad, milyen egészséges a fügekaktusz? Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 17.
ImageA fügekaktusz gyümölcse – a tuna – Mexikóban mindennapos tápláléknak számít. A növény szárát – a nopalt – nyersen, főzve és sütve is fogyasztják, s még alkoholos koktélokat is ízesítenek vele. Sőt, a fügekaktuszt nemcsak az élelmiszeripar használja fel, hanem a kozmetikai ipar és a gyógyászat is!
Tovább...
 
Ne menj a boltba banánért! - Szakíts le egyet otthon a fáról! Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 17.
ImageA banán az egyik legnépszerűbb déligyümölcs. Fogyaszthatjuk nyersen, sütve, turmixként, készíthetünk belőle arc- és hajpakolást, aszalhatjuk, kandírozhatjuk, és a kisbabáktól kezdve a testépítőkön át az agg-korúakig szinte mindenki szereti. Az ára viszont nem épp pénztárca-barát. Ezért jó ötlet beszerezni otthonra egy banánfát!
Tovább...
 
Dolgozz külföldön! - Vagy mégse? Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 16.
Image„Többet szeretnél keresni? Kilátástalannak tűnik az életed Magyarországon? – Gyere, és dolgozz külföldön! Jó fizetés, kiváló életkörülmények várnak rád!” - Nagyjából ilyen üzenete van egy olyan hirdetésnek, amely külföldi munkára akarja elcsábítani honfitársainkat. Vajon tényleg kolbászból van a kerítés egy másik országban? S ha igen, nem túl rágós/száraz/csípős/zsíros az a kolbász? – Ennek járunk most utána.
Tovább...
 
Orrdugulás és kezelése Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: PatikaMagazin - Dr. Gyarmati Éva infektológus, csecsemő- és gyermekgyógyász   
2018. január 16.
ImageA téli hónapokban gyakori nátha oka lehet az ún. nem szezonális allergia, melyet penészgombák, lakáson belüli allergének okoznak. Ezen túl terhesség, bizonyos gyógyszerek, érzelmi problémák is okozhatnak orrdugulást; illetve kémiai anyagok (pl. nikotin), a túl hideg vagy meleg levegő fizikai hatásai is kiválthatnak gátolt orrlégzést.
Tovább...
 
Tévedés, hogy a kivi nem bírja a hazai klímát! Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 16.
ImageA banán és a citrusfélék után a kiviből fogyasztja a legtöbbet a magyar lakosság. S bár szinte mindenki a boltokból szerzi be ezt a kissé szőrös, olykor csupasz, ámde mindig barna héjú, zöld húsú csemegét, azért jó tudni, hogy – a közhiedelemmel ellentétben - hazánkban is jól termeszthető, mert megfelelő termőhelyen kellőképpen hidegtűrő!
Tovább...
 
Zene, láncfűrész és kedvezmények Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fejér Tamás   
2018. január 16.
Image"Ennyi embert még sohasem láttunk a Távírdában" - hallottuk többfelől is, amikor az utcába értünk, és az eső ellenére valóban sok embert vonzott a zene, a jégszobrászat és a boltok nyújtotta kedvezmények. Szombaton délelőtt érdeklődők, vásárlók és boltosok "nyitották meg" közösen a megújult bevásárlóutcát.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 21210