Kezdőlap arrow Hírek
Digitális nagykövet lett Székesfehérvár polgármestere Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fraller Ildikó, Kertész Péter Arnold   
2018. szeptember 17.
Elismerték a digitális gazdaság és oktatás legkiválóbbjait: a Digitális Oktatás Nagykövete címet dr. Cser-Palkovics Andrásnak, Székesfehérvár polgármesterének ítélték. A Gyurós Tibor-díjak között egy forradalmi rákkutató módszert, mesterséges intelligencia alapú logisztikai megoldást és üzleti intelligenciára specializálódott ügyvezetőt is elismertek.
Tovább...
 
Bécsy Tamás emlékülést tartottak a Városházán Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Tímea   
2018. szeptember 17.
A 90 évvel ezelőtt született Bécsy Tamás egyetemi tanár, színháztörténész és drámatudós tiszteletére szerveztek emlékülést a Városházán. Volt tanítványai, kollégái, barátai jöttek el az eseményre, melynek nyitó előadását Róth Péter alpolgármester tartotta, kiemelve a kultúra szabadságát.
Tovább...
 
FAV19: győzelemre vereség Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Mátay Balázs   
2018. szeptember 17.
ImageBeindult a nagyüzem az osztrák profi jégkorong ligában, az EBEL-ben, amelyben továbbra is a Fehérvár AV19 az egyetlen magyar csapat.
Tovább...
 
Családi egészségnap az esélyegyenlőségért Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fraller Ildikó   
2018. szeptember 14.
ImageSzombaton Nyílt családi egészségnapot rendeznek a Viktória Rehabilitációs Központban szűrővizsgálatokkal, játékos programokkal és az intézmény szolgáltatásainak kipróbálási lehetőségével. Az EsélyKör programjaira nemcsak a különböző fogyatékossággal élő embereket várják, hanem a családtagokat is. Mozgáskorlátozott emberek juthatnak komoly info-kommunikációs eszközökhöz: a bemutatóval és a tanácsadással egybekötött toborzó nap szeptember 20-án lesz a központban.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások lesznek szombaton Nyomtatás E-mail
Hírek - Kék hírek
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. szeptember 14.
ImageSzombaton délután rendezik meg az elektromos járművek napját Menő jövő címmel a Várkörúton és a Rákóczi utcában. Az érintett szakaszokat ideiglenesen lezárják, egyes autóbuszok terelőútvonalon fognak közlekedni 11 és 21 óra között.
Tovább...
 
Ritkán látott kincseink Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Sári Máté   
2018. szeptember 14.
ImageSzeptember harmadik hétvégéje hagyományosan a Kulturális Örökség Napjainak programjait kínálja az érdeklődőknek. Székesfehérváron 2018-ban különleges uszodalátogatás, városházi épületbejárás a polgármesterrel és Fehérvár szobrait bemutató városismereti séta is várja majd a kíváncsiakat szeptember 15–16-án az ingyenes programokon.
Tovább...
 
Menő jövő – szombaton rendezik az elektromos járművek napját Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Tímea   
2018. szeptember 14.
A városlakók egészségének megőrzése és a környezetvédelem fontos feladat Székesfehérvár Önkormányzata számára. Ennek jegyében szervezik meg szeptember 15-én, szombaton Menő jövő címmel az elektromos járművek napját, amely a szeptember 16-21-e között zajló Európai Mobilitási Hét felvezető rendezvénye lesz. A Rákóczi utca és a Várkörút lezárt szakaszán az érdeklődők – érvényes jogosítvány birtokában – ki is próbálhatnak egyes modelleket.
Tovább...
 
Szabadítsd fel a képzeletedet! Gyógyulj mentálisan és fizikailag is írás közben! Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. szeptember 14.
ImageTudod, mi az a szabad asszociációs írástréning? És, hogy az írás képes a mentális és a fizikai állapotra is egyaránt gyógyítóan hatni? Ha kíváncsi vagy rá, hogyan lehet felébreszteni a képzelőerőt és felszabadítani a fantáziát úgy, hogy a gátlások/félelmek eltűnése közben megérezzük a nyelv mágikus erejét, akkor olvass tovább!
Tovább...
 
III. Európai Art Mozi Nap a Barátságban Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Lőrincz Miklós   
2018. szeptember 14.
ImageOktóber 14-én, vasárnap Európa ismét mozizni megy! A CICAE – Art Cinema és az Europa Cinemas által már harmadszor megszervezett esemény célja az európai filmek sokféleségének népszerűsítése és az európai art mozik létezésének demonstrálása. A III. Európai Art Mozi Naphoz idén is csatlakozott a székesfehérvári Barátság mozi.
Tovább...
 
Napoztál már ürülékben? – És egy trópusi nyaralásért bevállalnád? Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. szeptember 14.
ImageHófehér homok, égbe nyúló pálmafák, lágyan ringó függőágy, meleg szellő, koktél a kézben, hűsítő tengervíz és csodás naplemente. – Ki ne álmodna erről? Azt viszont biztosan nem tudtad, hogy a trópusi turistaparadicsomok finom szemcsés, fehér homokja nagyrészt a papagájhal ürülékéből áll.
Tovább...
 
Európai Kulturális Örökség Napjai a Károlyi Kastélyban Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. szeptember 14.
ImageSzeptember 15-én és 16-án, a 2018-as Európai Kulturális Örökség Napjai „Örökségünk Európában” címmel meghirdetett országos témája keretében a Károlyi József Alapítvány bemutatja az új dekoráció első lépéseit a kastélyban, amely mindkét napon 10 és 18 óra között látogatható.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 22759