Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Az otthon dallama – mesélő szimfonikusok Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Csordás Csilla   
2022. december 07.
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy testvérpár, akik királyi szüleikkel és Nagyimamával éltek egy csodás, mesebeli, hegyormokkal és erdősávokkal övezett királyság legszebb palotájában. Dániel úrfi és Júlia kisasszony csepp gyermekkoruk ellenére kivételes tehetséggel és briliáns elmével voltak megáldva, az apró, de teljesen szokványos viták ellenére, jó testvérek voltak.
Tovább...
 
Karácsonyi koncertek sora várja a zenekedvelőket decemberben a Szent István Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Havasi Timea   
2022. december 06.
Karácsonyi koncertek egész sorát rendezik decemberben a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Szerepel az összeállításban a Göncöl Zenekar, a Dr. Jazz Duó, a Hermann László Zeneiskola Népzene Tanszaka, Rákász Gergely koncertorgonista, a Hungarikum együttes és a Székesfehérvári Ifjúsági Fúvószenekar is.
Tovább...
 
Hintón járja be Maroshegyet a Mikulás Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2022. december 05.
December 6-án Maroshegyre is ellátogat a Mikulás. A tavalyi évhez hasonlóan idén is több állomáson, ünnepi dallamokkal és szaloncukorral lepi meg a legkisebbeket.
Tovább...
 
Adventi irodalmi Hétvezér Est a Közösségi és Kulturális Központban Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fehérvári Hírek   
2022. december 05.
Ifj. Tompó László irodalomtörténész lesz a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozata, a Hétvezér Esték 575. előadó vendége.
Tovább...
 
A Pannon Egyetem lesz a 2023-as EFOTT fesztivál házigazdája Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Budai Marcell - EFOTT   
2022. december 05.
A Pannon Egyetem lesz a 2023-as EFOTT házigazdája. Mivel az egyetem székhelye, Veszprém Európa Kulturális Fővárosa lesz jövőre, a fesztiválon is kiemelt szerepet kap a kultúra – olyan értékek mellett, mint a fenntarthatóság, a sport vagy a testi és lelki egészség. Az egyetemisták legnagyobb fesztiválja július 12. és 16. között a Velencei-tónál várja az érdeklődőket.
Tovább...
 
Foci vb: a franciák és az angolok is könnyedén léptek tovább Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Mátay Balázs   
2022. december 05.
Tegnap újabb két nyolcaddöntővel folytatódott Katarban a 22. labdarúgó-világbajnokság, s mindkettő az esélyesebb alakulat tükörsima győzelmét hozta. Délután a címvédő Franciaország Mbappé (2) és Giroud (ezzel ő lett az új válogatottsági gólrekorder!) találataival 3-1-re verték Lengyelországot, amelynél a szépítő gól Lewandowski nevéhez füződött. 
Tovább...
 
Ismét nyert a Volán az ICEHL-ben Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Mátay Balázs   
2022. december 05.
A Vorarlberg után a másik ligaújoncot, az olasz Asiagót is 3-0-ra verte hazai pályán az osztrák bázisú jégkorong bajnokságban a Hydro Fehérvár AV19. Kevin Constantine alakulata ezúttal is nagy fölényben játszott szinté végig, így teljesen megérdemelte az újabb kapott gól nélkül lehozott sikert, amellyel előrelépett az 5. helyre a tabellán. 
Tovább...
 
Polgármesteri online fogadóóra Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2022. december 05.
Facebook-oldalán ismét online közmeghallgatást tart dr. Cser-Palkovics András polgármester. 
Tovább...
 
A második gyertya is fellobbant a Városház téren Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Józsa Dávid   
2022. december 05.
Sokan osztoztak a meghitt hangulatban a Városház téren felállított Adventi színpadon, advent második vasárnapján. A remény gyertyájának meggyújtása előtt a Sing for Joy, utána pedig Takács Nikolas gondoskodott az ünnepi dallamokról.
Tovább...
 
Aranyérmesként bankettezett a Delfin SE tehetsége Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Mátay Balázs   
2022. december 04.
A bajnokok és edzőik bankettjével zárult a korosztályos Budapest Kupa 2022. évi versenysorozata az úszóknál. Az egész évben folyamatosan zajló megmérettetésen a legkisebbektől a 17 éves korig összejöttek a nívós utánpótlás-sorozat bajnokai, ahol nem adják ingyen az érmeket, főleg az aranyakat. Keményen meg kell értük dolgozni, folyamatosan és egyenletesen jól kell teljesíteni egész éven át. Aki akár egy fordulót is kihagy, annak szinte lehetetlen megszereznie a bajnoki címet.
Tovább...
 
Vereség az év utolsó meccsén Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Pecsu Press   
2022. december 04.
3-0-ra kikapott a MÁV Előre SC-ST Solar a Swietelsky-Békéscsabától hazai közegben, a női röplabda Extraliga alapszakasz 7. fordulójában. Tóth Jázminék 2022-ben utoljára léptek pályára tétmérkőzésen.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 33956