Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Miért hallgat a kormányzó párt színházügyben? Nyomtatás E-mail
Hírek - Gazdaság
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 15.

ImageSokaknak egyre kényelmetlenebb kezd lenni, hogy kiderülhet mi is történt valójában a szocialisták politikai zászlóshajójának tekintett színházfelújítás mögött. 2005 decemberében az ünnepélyes átadás, ahol Warvasovszky Tihamér és Gyurcsány Ferenc az első sorból nézte a Csongor és Tündét, valóságos szocialista pártkongresszussá alakult, azonban a 4.5 milliárdból felépített díszlet szétesésnek indult. Hogy van az, hogy 4.5 milliárdból nem tellett az épület vízszigetelésére? Hogy történhetett, hogy 4.5 milliárdból konstrukciós hibák hosszú sorát állapította meg egy nemrégiben elkészült szakértői vélemény?  

Tovább...
 
Ajándék naptár Fazekas Krisztinától Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 15.

ImageMesszinek tűnik ugyan még a 2010-es év – legalábbis „naptárbeszerzési szempontból”, ám nem árt időben felkutatni a „kalendárium-hozzávalókat”! Pláne, ha egy olyan kiváló alkalom ígérkezik, mint most: egy profi fényképésznek is beillő amatőr fotós, Fazekas Krisztina ugyanis elkészített egy 2010-es évre szóló naptárkollekciót eddigi képanyagairól. A fotónyomtatási formátum letölthető a http://www.mediafire.com/?mo0wkznymt2  címről „errearra 2010 naptar. zip” néven.

Tovább...
 
Brájer Éva lakossági fórumot tart Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 14.

ImageBrájer Éva, a 19. számú választókörzet önkormányzati képviselője lakossági fórumot tartott ma a Vásárhelyi úti lakótelep fűtésével kapcsolatban. A tájékoztatóra a a Vásárhelyi út 9-es és 11-es számú épületek lakóit várta, holnap (csütörtökön) pedig a Vásárhelyi út 15-ös, 19-es és 21-es számú épületekben élők kapnak információkat az említett témában. A fórum 18 órakor kezdődik. Helyszíne a Gárdonyi Géza Művelődési Ház.

 
Megszépül az Ezredéves Készségfejlesztő Óvoda és Iskola Nyomtatás E-mail
Hírek - Gazdaság
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 14.

ImageElkezdődtek az Ezredéves Készségfejlesztő Óvoda és Iskola felújítási munkálatai. Székesfehérvár MJV Önkormányzata 2008-ban nyújtotta be a „Segítő pályázati program” című pályázatát a Közép-Dunántúli Operatív Program „Közoktatási infrastrukturális fejlesztés” kiírására. A bírálati szakaszt követően a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség 2009. május 4-én értesítette az Önkormányzatot a támogatás elnyeréséről, azaz a 242.198.913 forint vissza nem térítendő támogatásról.

Tovább...
 
Gyenge első félidő után, hősies küzdelemben kapitulált a magyar válogatott Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Videoton FC   
2009. október 14.

ImageVédelmi hibából kapott góllal került hátrányba a magyar junior-válogatott az egyiptomi világbajnokság elődöntőjében. A 32. percben Dominic Adiyiah fejelt is egyet: 0-2. Futács szépítése után egymás után alakította ki a magyar csapat a helyzeteket, de Quansah kihasználta, hogy kitámadtak a védők is. Ám nem volt vége: Balajti szépített ismét. Végül, gyenge első félidő után, hősies küzdelemben, emelt fővel kapitulált a magyar válogatott, amely pénteken 17 órától Costa Rica ellen játszik a bronzéremért.

Tovább...
 
Mossunk kezet! Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 14.

ImageAz UNICEF kezdeményezésére október 15-e a Kézmosás Világnapja. A nemzetközi gyermekvédelmi szervezet különösen fontosnak tartja ezt a programot a világban terjedő fertőzések miatt. Stettler Zsuzsanna sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a programhoz több székesfehérvári iskola is csatlakozott, akik rövidfilmet néznek a kézmosás fontosságáról és intézményenként eltérő gyermekeknek kitalált programmal készülnek. A Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola például a Sziget utcai részben, az alsósokkal készül a Kézmosás Világnapjára.

Tovább...
 
Székesfehévárról érkezett a legtöbb jelzés a viharkárokról Nyomtatás E-mail
Hírek - Kék hírek
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 14.

ImageAz elmúlt - valamivel több mint 24 órában - a székesfehérvári tűzoltók (október 13-án 6:00 órától 14-én, 9 óra 45 percig) 37 esetben vonultak az erős szél okozta károk elhárításához, felszámolásához. - kaptuk a hírt Bisztricz Anettől, a tűzoltóság szóvivőjétől - Kedden 8 óra 30 perctől egészen 17:00 óráig a székesfehérvári tűzoltóság három gépjárműfecskendője és az emelőkosaras jármű 20 tűzoltóval, valamint a híradó ügyeleten a jelzéseket rögzítő és az egységek tájékoztatását végző, az irányításában segítő tűzoltó folyamatosan dolgozott.

Tovább...
 
Szünet az Okmányirodán és a Gyámhivatalban Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Felhívás   
2009. október 14.

A Polgármesteri Hivatal tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy a 2009. október 16-én pénteken az Anyakönyvi és Okmányirodán az egyéni vállalkozói igazolványok, az anyakönyvi ügyek és a működési és telepengedélyezési ügyek tekintetében, valamint a Gyámhivatalban az ügyfélfogadás költözés miatt szünetel.

Tovább...
 
A "rasszista MSZP-s tagok" - ról... Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 14.

Image"Török Zsolt jobban tenné, ha az MSZP székháza elé vonulna, és ott "rasszistázna" annak érdekében, hogy a szocialisták végre kizárják soraikból Pásztor Tibort, aki blogjában "díszzsidókról" írogatott, vagy éppen Gyurcsány Ferencet, aki minden nap egy olyan villából indul pénzt osztogatni az MSZP-s holdudvarnak, amelyet kétszeresen, előbb a nyilasok, aztán a kommunisták koboztak el zsidó tulajdonosától. Török Zsolt a Jókai utcában szót emelhetne azért is, hogy a szocialistáknál a jövőben ne készüljenek olyan pártprogramok, melyek bevallottan "a rasszista MSZP-tagok" igényeit hivatottak kielégíteni."

Tovább...
 
Rokkantnyugdíjast lopott meg egy csepeli MSZP-s Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fidesz   
2009. október 14.

ImageGulyás G. Gábor csepeli MSZP-s politikus sikkasztási ügyéről, és az őt védő szocialista lobbiról tartott sajtótájékoztatót Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő szerdán. Németh Szilárd felelevenítette (a csepel.info-ban már korábban megjelent) Gulyás 2004-ben kezdődött ügyét egy csepeli rokkantnyugdíjassal, akit, mint ügyvéd képviselt Gulyás G. Gábor egy bírósági ügyben. A pert első fokon ugyan megnyerték, de a bíróság által megítélt 200 ezer forintot nem a rokkantnyugdíjas számlájára, hanem az ügyvéd, saját számlájára utaltatta - mondta Németh, hozzátéve: ez mindenesetben sikkasztásnak, csalásnak minősül.

Tovább...
 
Nemcsak a kapuban képes bravúrra Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Pálfay Károly   
2009. október 14.

ImageAz izmiri visszavágó első félidejében 58%-os hatékonysággal védő Pastrovics Melinda nyári sérüléséből felépülve újra meghívót kapott a válogatottba, és ezen a héten tagja a két VB-selejtezőt játszó keretnek. Pasi azonban nemcsak a kapuban képes bravúrokra: eltalálta az Alcoa FKC következő EHF-kupa ellenfelét, így megnyerte a csapat tippversenyét.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3031 3032 3033 3034 3035 3036 3037 3038 3039 3040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33331 - 33341 / 37512