Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Örülni lehet, a földön maradni kötelező Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Andics Gábor   
2009. október 14.

ImageÉrthetően jókedv uralkodott tegnap este csapatunk öltözőjében, hiszen a kék-fehérek kitettek magukért: kitűnő játékkal padlóra küldték a listavezető Villach együttesét. A legboldogabb talán Kóger Dániel volt. Nem véletlenül…

Tovább...
 
CEBL 2009/2010 Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 13.

ImageMegérkezett a Central European Basketball League (CEBL) hivatalos programja és csoportbeosztása. Az első körben a cseh BK Prostejov és a román U-Mobitelco Cluj lesz az ellenfele az Albacomp kosárlabda csapatának. A pontos időpontok egyeztetésére várhatóan ezen a héten kerül sor, a mérkőzések pedig a tervek szerint november közepén kezdődnek majd el.

Tovább...
 
A Bajnai csomag elzálogosítja a fiatalok jövőjét! Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 13.

ImageOktóber első hétvégéjén lezárult a Fidelitas tisztújítása. Fejér megyét nagy megtiszteltetés érte azzal, hogy e területről is beválasztottak egy alelnököt: Balogh Gergelyt. A Fejér Megyei Fidelitas Választmány elnökén kívül még hasonló pozíciót kapott Radnóti Ákos, a győri szervezet elnöke, Oroján Sándor Heves megyei elnök, Magera Tibor Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alelnök és Demeter Zita Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alelnök is. Az elnöki poszton továbbra is Koszorús Lászlót láthatjuk.

Tovább...
 
Izlandi vendégek a Tóvárosi Óvodában Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 13.

ImageA székesfehérvári Tóvárosi Óvoda második Socrates nemzetközi együttműködési projektje zárása után is megmaradt a szakmai kapcsolat a volt projekt-társakkal. Ennek keretében október 7-11-ig izlandi, reykjaviki óvodapedagógusok látogattak el az intézménybe, ahol az óvodai munkából most főleg a zenei nevelés helyzetét tanulmányozták, valamint arra voltak kiváncsiak, hogyan folytatódik ez az óvodai zenei nevelés tovább.

Tovább...
 
Ingyenes család- és gyermekvédelmi tanácsadás Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 13.

Ingyenes jogi tanácsadást tart ma délután dr. Sziklainé Kiss Erzsébet ügyvéd segítségével az Alba Regia Ifjúsági és Szabadidős Egyesület és a Civil Szervezetek Regionális Szövetsége. A téma ezúttal a család és a gyermekvédelmi témakörét érinti. A program helye: Civil Szervezete Regionális Szövetsége Székesfehérvár, Balatoni u. 8. Ideje: 16.00 - 17.30 óra között. A tanácsadásra a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 
Kikapott a Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 13.

ImageKikapott a Dág otthonában a Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE az NB I-es férfi röplabda-bajnokság 4. fordulójában. Pecsuvácz Péter sajtóreferens arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy Popovits Tibor megsérült a mérkőzésen: a második játszma közepén ráesett a könyökére, s ezt követően már nem is tudta folytatni a játékot. Dág SE - Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE 3-0 (19, 15, 13) Fehérvéri kezdő: Takács, Sejben, Madácsi, Deli, Pletser, Popovits Cserék: Csizmadi (libero), Bende, Nagy R., Nagy B., Czimeth

 
Viharos szél, számtalan bejelentés Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Hírek - Kék hírek
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 13.

ImageNyugtalan volt az elmúlt éjszaka a székesfehérvári tűzoltók számára. A hétfő éjjel felerősödő viharos szél miatt az éjszaka folyamán és a kedd reggeli órákban is több esetben kérték a tűzoltók segítségét, elsősorban Székesfehérvár területén. Viharkár miatt kedd reggel 9:00 óráig nyolcszor vonultak a tűzoltók. A Közép-Dunántúli Régióban, így Fejér megye és Székesfehérvár területén is narancs riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat, amely szerint a legerősebb széllökések meghaladhatják a 90 km/h-t.

Tovább...
 
A politikában tűrhetetlen az antiszemitizmus, az erőszak és a hazugság Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 13.

Image"Navracsics Tibor a tegnapi napon megbeszélést folytatott Molnár Oszkárral. A Fidesz frakcióvezetője és Edelény polgármestere egyetértettek abban, hogy a politikában tűrhetetlen az antiszemitizmus, a kirekesztés, az erőszak és a hazugság minden formája. Molnár Oszkár leszögezte: mint ahogyan eddig is, a munkája és nem származása alapján ítél meg minden embert." - áll dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében. 

 
Klasszisok a jégen Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Andics Gábor   
2009. október 13.

ImageHogy is mondta Jarmo Tolvanen vezetőedző? „Nem szabad elfelejtenünk, hogy a Villach színeiben klasszisok játszanak, akik egyetlen villanással eldönthetik az összecsapás sorsát.” Nos, utánanéztünk, kikre is kell annyira figyelni… Ha egy csapat 13 mérkőzést követően vezeti a tabellát, az sosem a véletlen műve, s nincs ez másként ma esti ellenfelünk, a Villach esetében sem. A „Sasok” parádésan kezdték az idei szezont, 13 bajnokin 19 pontot gyűjtöttek.

Tovább...
 
Szülőklub az autizmussal élőkért Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 13.

ImageAz EU támogatásával a Grundtvig Tanulási Kapcsolatok keretében nemzetközi projekt indul Székesfehérváron a fogyatékos gyermekek, fiatalok és felnőttek szüleinek részvételével, a Más Fogyatékos Gyermekekért Alapítvány megvalósításában. A Székesfehérvári Egyházmegye és a Más Fogyatékos Gyermekekért Alapítvány együttműködésének célja, hogy a szülők, szakmai szervezet, döntéshozók és önkéntes segítők körében széles körű együttműködést alakítson ki a fogyatékos gyermekeket nevelő családok társadalmi befogadásának és életminőségének javítása érdekében.

Tovább...
 
Költségvetés - 900 milliárdos eltérés Nyomtatás E-mail
Hírek - Gazdaság
Írta: Fidesz   
2009. október 13.

ImageA világ vezető közgazdászai adócsökkentést, növekedés - ösztönzést javasolnak Magyarországnak - mondta Varga Mihály, a Fidesz alelnöke, a párt elnökségi ülése után tartott sajtótájékoztatóján, kedden. A Fidesz elnöksége áttekintette a 2010-es költségvetés adatait, és arról már szóltunk, hogy az emberek mely csoportjától és mekkora összegeket vesz el, és azt is megállapítottuk, hogy teljes bukás, ezért vissza kellene vonni és mielőbb módosítani - mondta Varga Mihály.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3031 3032 3033 3034 3035 3036 3037 3038 3039 3040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33342 - 33352 / 37512