Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Napfény, pálmafák... Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fidelitas   
2008. augusztus 27.

ImageOrszágos Sporthétvége Kiskunfélegyházán, 2008. szeptember 26-28. - Napfény még csak-csak, de pálmafák valószínűleg nem lesznek a festői szépségű Kiskunfélegyházán. Lesz azonban sport, buli, fürdőzés és számos meglepetés, hogy Petőfi városa története során első alkalommal vendégül láthassa a FIDELITAS tagjait egy felejthetetlen hétvégére.

Tovább...
 
Tehetségkutató verseny a FEZEN-en Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 27.

Könnyűzenei tehetségkutató versenyt rendez szeptember 13-án a FEZEN Fesztivál a Tehetséges Zenészekért Alapítvánnyal és helyi önkormányzattal karöltve. A FEZEN Kodolányi Színpadán lebonyolításra kerülő „bemutatkozásokra” szeptember 8-ig lehet jelentkezni – bármilyen könnyűzenei műfajban. A győztes jutalma 100.000 Ft, valamint egy 150.000 Ft-os hangszervásárlási utalvány.

Tovább...
 
Minden ember kiéhezve vágyik a szeretetre Nyomtatás E-mail
Hírek - Egyház
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 27.

ImageOrszágos találkozóra készülnek a székesfehérvári Szent Mónika Közösség tagjai. Tercsi Zoltán esperes plébános atya és hívei augusztus 30-ára hívták össze a hazánkban működő Szent Mónika Közösségeket, amely helyszínéül Budapesten a XIX. kerületi, Kós Károly téren lévő Munkás Szent József templom szolgál. A program 9-16 óráig tart, a szentmisét pedig Dr. Márfi Gyula veszprémi érsek atya celebrálja 12 órakor. Az eseményeket a Mária Rádió is nyomon követi.

Tovább...
 
EtnoRom együttes koncertje Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Öreghegyi Közösségi Ház   
2008. augusztus 27.

ImageCigányzene a Balkántól Andalúziáig - Az együttest a Kalyi Jag világhírű szólóénekes-párja, Balog József és Künstler Ágnes alapította 2005-ben a roma zene virtuózaiból, akik gyermekkoruk óta muzsikálnak és csaknem azóta állnak színpadon. Dalaikra az elmúlt évtizedekben Japántól az Egyesült Államokig milliók ropták, hangjukat a Közép-Európából elsőként felcsendülő "autentikus roma hangként" ünnepelte a közönség.

Tovább...
 
Iszkaszentgyörgyi Nyárvégi Mulatságok Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 27.

Nyárvégi Mulatságokra hívja az Iszkaszentgyörgyi Önkormányzat a helyi lakókat, s vendégeiket augusztus 29-én és augusztus 30-án. A program pénteken, 19 órakor kezdődik a Művelődési Házban egy zenés-táncos mulatsággal, amely hajnali 2 óráig tart, másnap délután pedig kispályás labdarúgó-tornát rendeznek (jelentkezni a Sportegyesület elnökénél lehet 5+1 fős csapattal). Sőt, főzőversenyre is sor kerül, amelyhez a sertéshúst és a tűzifát a Polgármesteri Hivatal biztosítja.

 
Szombaton esküszik az Álompár Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 26.

ImageNagy Tímea és Zimmermann Zoltán, Székesfehérvár „Álompárja” szombaton mondja ki azt a bizonyos „igen”-t a Hiemer-házban, s ezzel felavatják Székesfehérvár új házasságkötő termét is. A szerelmesek a „Keressük Székesfehérvár álompárját!”-címmel meghirdetett felhívásra jelentkeztek 57 másik párral együtt, akik közül három jegyespárt választott ki a zsűri, hogy aztán a székesfehérvári lakosság döntse el Internetes szavazás során, ki legyen a nyertes.

Tovább...
 
Erik Sumó Band koncertje az udvaron Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Öreghegyi Közöségi Ház   
2008. augusztus 26.

ImagePszichedelikus mesepop, fürdőszobarock és jazz - Tövisházi Ambrus a magyar könnyűzene új generációjának egyik legtehetségesebb és legtudatosabb alkotója. A gimnáziumi barátságból alkult Amorf Ördögök három nagylemeze és országos sikere közben ezernyi egyéb projekten töri a fejét, remixek tucatjait készítette az utóbbi néhány évben (többek között a Žagarnak és az Easy Life Naturalnek).

Tovább...
 
Bibliákat adományozott Spányi Antal Nyomtatás E-mail
Hírek - Egyház
Írta: Székesfehérvári Egyházmegye   
2008. augusztus 26.

ImageMa reggel a Városházán igazgatói munkaközösségi tanévnyitó volt. Ezen az eseményen Spányi Antal székesfehérvári püspök a Biblia Évéhez kapcsolódóan Székesfehérvár valamennyi (54) közoktatási intézményének és közművelődési intézményének (12) Bibliát adott át ajándékba. A megyés püspök kezdeményézéséhez csatlakoztak a történelmi egyházak vezetői is.

Tovább...
 
Megérkeztek olimpikonjaink Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 26.

ImageMa reggel landolt magyar földön a Pekingből érkezett repülőgép, amely az olimpiáról szállította haza sportolóinkat. – Közöttük az Alba Volán – Bericap játékosait is: Vörös Zsuzsát, Gyenesei Leilát és Horváth Viktort. Az öttusázókat a Börgöndi úton köszöntötte az Alba Volán Zrt. vezérigazgatója, Tóth István, a Sportclub elnöke, Floch Balázs, valamint az Alba Volán SC ügyvezetője, Sárvári László.

 
Látogatóban, Szabó "Tyantyinál" Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: FC Fehérvár   
2008. augusztus 26.

ImageBerzi Sándor ügyvezető kedden a klub - ide értve természetesen a menedzsment és a jelenlegi játékosok mellett szurkolóinkat is - jókívánságait tolmácsolva látogatta meg a székesfehérvári kórházban a Vidi legendáját, Szabó Józsefet. Örökös gólvágónk "végzete" természetesen a foci volt, egy baráti,kispályás tornán kettős szárkapocscsont törést szenvedett.

Tovább...
 
Már az őszi-téli menetrendet kell figyelni! Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 26.

A MÁV-val utazók figyelmébe: a személyszállító vonatok hétfő óta az őszi-téli menetrend szerint közlekednek. Az – elsősorban – balatoni forgalmat figyelembe vevő nyári menetrend eltörléséről, s a pontos változásokról tájékozódni lehet az interneten - www.mav.hu, www.mav-start.hu -, telefonon – 06-40-49-49-49 -, illetve a vasútállomások hirdető-tábláinál.

 
<< Első < Előző 3031 3032 3033 3034 3035 3036 3037 3038 3039 3040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33364 - 33374 / 34256