Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Megszépül az Ezredéves Készségfejlesztő Óvoda és Iskola Nyomtatás E-mail
Hírek - Gazdaság
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 14.

ImageElkezdődtek az Ezredéves Készségfejlesztő Óvoda és Iskola felújítási munkálatai. Székesfehérvár MJV Önkormányzata 2008-ban nyújtotta be a „Segítő pályázati program” című pályázatát a Közép-Dunántúli Operatív Program „Közoktatási infrastrukturális fejlesztés” kiírására. A bírálati szakaszt követően a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség 2009. május 4-én értesítette az Önkormányzatot a támogatás elnyeréséről, azaz a 242.198.913 forint vissza nem térítendő támogatásról.

Tovább...
 
Gyenge első félidő után, hősies küzdelemben kapitulált a magyar válogatott Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Videoton FC   
2009. október 14.

ImageVédelmi hibából kapott góllal került hátrányba a magyar junior-válogatott az egyiptomi világbajnokság elődöntőjében. A 32. percben Dominic Adiyiah fejelt is egyet: 0-2. Futács szépítése után egymás után alakította ki a magyar csapat a helyzeteket, de Quansah kihasználta, hogy kitámadtak a védők is. Ám nem volt vége: Balajti szépített ismét. Végül, gyenge első félidő után, hősies küzdelemben, emelt fővel kapitulált a magyar válogatott, amely pénteken 17 órától Costa Rica ellen játszik a bronzéremért.

Tovább...
 
Mossunk kezet! Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 14.

ImageAz UNICEF kezdeményezésére október 15-e a Kézmosás Világnapja. A nemzetközi gyermekvédelmi szervezet különösen fontosnak tartja ezt a programot a világban terjedő fertőzések miatt. Stettler Zsuzsanna sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a programhoz több székesfehérvári iskola is csatlakozott, akik rövidfilmet néznek a kézmosás fontosságáról és intézményenként eltérő gyermekeknek kitalált programmal készülnek. A Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola például a Sziget utcai részben, az alsósokkal készül a Kézmosás Világnapjára.

Tovább...
 
Székesfehévárról érkezett a legtöbb jelzés a viharkárokról Nyomtatás E-mail
Hírek - Kék hírek
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 14.

ImageAz elmúlt - valamivel több mint 24 órában - a székesfehérvári tűzoltók (október 13-án 6:00 órától 14-én, 9 óra 45 percig) 37 esetben vonultak az erős szél okozta károk elhárításához, felszámolásához. - kaptuk a hírt Bisztricz Anettől, a tűzoltóság szóvivőjétől - Kedden 8 óra 30 perctől egészen 17:00 óráig a székesfehérvári tűzoltóság három gépjárműfecskendője és az emelőkosaras jármű 20 tűzoltóval, valamint a híradó ügyeleten a jelzéseket rögzítő és az egységek tájékoztatását végző, az irányításában segítő tűzoltó folyamatosan dolgozott.

Tovább...
 
Szünet az Okmányirodán és a Gyámhivatalban Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Felhívás   
2009. október 14.

A Polgármesteri Hivatal tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy a 2009. október 16-én pénteken az Anyakönyvi és Okmányirodán az egyéni vállalkozói igazolványok, az anyakönyvi ügyek és a működési és telepengedélyezési ügyek tekintetében, valamint a Gyámhivatalban az ügyfélfogadás költözés miatt szünetel.

Tovább...
 
A "rasszista MSZP-s tagok" - ról... Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 14.

Image"Török Zsolt jobban tenné, ha az MSZP székháza elé vonulna, és ott "rasszistázna" annak érdekében, hogy a szocialisták végre kizárják soraikból Pásztor Tibort, aki blogjában "díszzsidókról" írogatott, vagy éppen Gyurcsány Ferencet, aki minden nap egy olyan villából indul pénzt osztogatni az MSZP-s holdudvarnak, amelyet kétszeresen, előbb a nyilasok, aztán a kommunisták koboztak el zsidó tulajdonosától. Török Zsolt a Jókai utcában szót emelhetne azért is, hogy a szocialistáknál a jövőben ne készüljenek olyan pártprogramok, melyek bevallottan "a rasszista MSZP-tagok" igényeit hivatottak kielégíteni."

Tovább...
 
Rokkantnyugdíjast lopott meg egy csepeli MSZP-s Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fidesz   
2009. október 14.

ImageGulyás G. Gábor csepeli MSZP-s politikus sikkasztási ügyéről, és az őt védő szocialista lobbiról tartott sajtótájékoztatót Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő szerdán. Németh Szilárd felelevenítette (a csepel.info-ban már korábban megjelent) Gulyás 2004-ben kezdődött ügyét egy csepeli rokkantnyugdíjassal, akit, mint ügyvéd képviselt Gulyás G. Gábor egy bírósági ügyben. A pert első fokon ugyan megnyerték, de a bíróság által megítélt 200 ezer forintot nem a rokkantnyugdíjas számlájára, hanem az ügyvéd, saját számlájára utaltatta - mondta Németh, hozzátéve: ez mindenesetben sikkasztásnak, csalásnak minősül.

Tovább...
 
Nemcsak a kapuban képes bravúrra Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Pálfay Károly   
2009. október 14.

ImageAz izmiri visszavágó első félidejében 58%-os hatékonysággal védő Pastrovics Melinda nyári sérüléséből felépülve újra meghívót kapott a válogatottba, és ezen a héten tagja a két VB-selejtezőt játszó keretnek. Pasi azonban nemcsak a kapuban képes bravúrokra: eltalálta az Alcoa FKC következő EHF-kupa ellenfelét, így megnyerte a csapat tippversenyét.

Tovább...
 
Örülni lehet, a földön maradni kötelező Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Andics Gábor   
2009. október 14.

ImageÉrthetően jókedv uralkodott tegnap este csapatunk öltözőjében, hiszen a kék-fehérek kitettek magukért: kitűnő játékkal padlóra küldték a listavezető Villach együttesét. A legboldogabb talán Kóger Dániel volt. Nem véletlenül…

Tovább...
 
CEBL 2009/2010 Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 13.

ImageMegérkezett a Central European Basketball League (CEBL) hivatalos programja és csoportbeosztása. Az első körben a cseh BK Prostejov és a román U-Mobitelco Cluj lesz az ellenfele az Albacomp kosárlabda csapatának. A pontos időpontok egyeztetésére várhatóan ezen a héten kerül sor, a mérkőzések pedig a tervek szerint november közepén kezdődnek majd el.

Tovább...
 
A Bajnai csomag elzálogosítja a fiatalok jövőjét! Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 13.

ImageOktóber első hétvégéjén lezárult a Fidelitas tisztújítása. Fejér megyét nagy megtiszteltetés érte azzal, hogy e területről is beválasztottak egy alelnököt: Balogh Gergelyt. A Fejér Megyei Fidelitas Választmány elnökén kívül még hasonló pozíciót kapott Radnóti Ákos, a győri szervezet elnöke, Oroján Sándor Heves megyei elnök, Magera Tibor Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alelnök és Demeter Zita Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alelnök is. Az elnöki poszton továbbra is Koszorús Lászlót láthatjuk.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3031 3032 3033 3034 3035 3036 3037 3038 3039 3040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33375 - 33385 / 37553