Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Nyári szünet a könyvtárban Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 17.

ImageA Vörösmarty Mihály Megyei Könyvtár felnőtt könyvkölcsönző részlege július 21-től augusztus 24-ig zárva tart, ahogy a gyermekek sem tudnak ebben az időpontban olvasnivalót választani maguknak az intézmény kínálatából. – tájékoztatta szerkesztőségünket Komlósi József igazgató - Az audiovizuális és a számítógépes részleg, valamint az olvasóterem viszont július 21-től augusztus 22-ig várja a látogatókat.

Tovább...
 
Keddtől bérletárusítás Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 17.

ImageKedden, a Sóstói Stadion elővételi pénztárában kezdődik meg a 2008-2009-es bajnokság őszi szezonjára érvényes belépők árusítása. A menedzsment eltökélt szándéka, hogy az új, reményeink szerint a tavaszi hónapokhoz hasonlóan sikeres idényben tovább emelkedjen a nézőszám: ennek érdekében, az FC Fehérvár jelentősen csökkentette bérletárait.

Tovább...
 
"Legyen fehérvár a sport és a kultúra fellegvára!" Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 17.

ImageSzékesfehérváron „István, a király”-t láthatja a közönség a Sóstói Stadionban július 25-én és 26-án. – erősítette meg Vargha Tamás EU integrációs és kommunikációs tanácsnok a Stadion előtt tartott sajtótájékoztatóján, amelyre azért hívta össze a médiumok képviselőit, mert rosszízű pletykák terjedtek el az említett darabbal kapcsolatban.

Tovább...
 
Magyar Sydney - Eger 2008 Nyomtatás E-mail
Hírek - Egyház
Írta: Közlemény   
2008. július 17.

Image"2008. július 17. és 20. között Magyar Katolikus Ifjúsági Napokat tartunk Egerben." - áll Dr. Ternyák Csaba egri érsek felhívásában - "Ez a találkozó az ausztráliai Sydney-ben megrendezendő nemzetközi találkozóval egy időben, részben azonos programmal zajlik. A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia döntése értelmében a magyar fiatalok számára Egerben rendezzük meg a „Magyar Sydney”-t.

Tovább...
 
"A gyerekek sokszor jobban ismerik az elefántot, mint a szarvasmarhát!" Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 17.

ImageGyermekek segítenek a Takarodó úti Állatotthon dolgozóinak. A tizenéves diákok az állat- és természetvédelmi napközis tábor keretében töltenek el egy hetet a menhelyen, ahol megismerkedhetnek a háziállatok fajtáival és a gondozásukhoz szükséges feladatokkal. Az elméleti oktatáson kívül gyakorlati munkát is végeznek: etetik és sétáltatják a kutyusokat, valamint a Sóstói tanösvényre is ellátogatnak, hogy környezetvédelmi kérdésekkel foglalkozzanak.

Tovább...
 
Árokban landolt egy Opel Lovasberénynél Nyomtatás E-mail
Hírek - Kék hírek
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 17.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szerdán délben. A jelzés szerint a 811-es főúton egy Opel felborult. A tűzoltók egy gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonultak a káresethez.

Tovább...
 
Újabb parkolóhelyeket alakítanak ki a Fürdő utcában Nyomtatás E-mail
Hírek - Gazdaság
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 16.

ImageVargha Tamás képviselő és dr. Szabó Péter, a Kodolányi János Főiskola rektora bejárást tartott a Fürdő utcában megépítendő parkoló helyszínén. Vargha Tamástól megtudtuk: a főiskola a saját költségén megterveztette a parkolót, a kivitelezést pedig a képviselő saját keretének terhére, valamint az intézmény pénzügyi forrásait felhasználva – közösen oldják meg.

Tovább...
 
Végső búcsú Dr. Csepregi Szabolcs tanár úrtól Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Közlemény - Busics György   
2008. július 16.

Gyászolók sokasága jött el 2008. július 14-én délután Veszprémbe, a Vámosi úti temetőbe, hogy végső nyughelyére kísérje június 30-án elhunyt kollégánk, Dr. Csepregi Szabolcs hamvait. A család és a hozzátartozók mellett ott voltak a barátok, a pályatársak, munkatársak, tanítványok, tisztelők az ország minden részéből.

Tovább...
 
Campus Fesztiválon a debreceni Fidelitas Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Közlemény - Fidelitas   
2008. július 16.

ImageIdén rendezik meg először Debrecenben, a Vekeri-tó partján a Campus Fesztivált, ahová, mint ifjúsági szervezet, meghívást kapott a Fidelitas is!

Tovább...
 
Újabb baleset a Zámoly utcán Nyomtatás E-mail
Hírek - Kék hírek
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 16.

ImageÚjabb baleset történt a Zámoly utca és a Kiskút útja kereszteződésében kedden kora délelőtt. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a Suzuki sofőrje a Zámoly utca kereszteződésébe elhelyezett elsőbbségadás kötelező jelzőtáblát figyelmen kívül hagyva behajtott, és egy neki jobb irányból közlekedő autósnak ütközött. A balesetben összesen négyen sérültek meg könnyen.

Tovább...
 
Navigare necesse est Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 16.

ImageJúliusban már másodszor járt Ausztria közepén az FC Fehérvár. A fárasztó, izzasztó edzőtábor után ezúttal a Wildalpen bércei alatt, a jéghideg vízben izzadt meg a csapat – a fiúk Leskó László, a hajdani érdemes kapus meghívásának eleget téve rafting túrával törték meg a felkészülés szükségszerű monotonitását.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3031 3032 3033 3034 3035 3036 3037 3038 3039 3040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33386 - 33396 / 33957