Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Jó iramú mérkőzésen győzte le a Vidi II a zalaegerszegieket Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Videoton FC   
2009. október 12.

ImageSűrű esőfelhők gyülekeztek a felcsúti pálya felett a mérkőzést megelőző percekben, végül azonban nem volt szüksége esernyőre a maroknyi nézőközönségnek. Ami a találkozót illeti, meglepően gyors iramban vágtak neki a csapatok. Már a 8. percben egy tizenegyes gyanús helyzet borzolta a kedélyeket: Purovicsot kaszálták el a vendég védők a tizenhatoson belül, ám Király játékvezető továbbot intett. Mintegy 10 perccel később a zalaiak előtt adódott helyzet, ám a jobboldalról küldött lövést, amely Filipovicson túlszállt, végül Sifter tisztázta.

Tovább...
 
Képviselőjelöltek meghallgatása Felcsúton Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fidesz   
2009. október 12.

ImageA Fidesz nemcsak a kampányra, már a kormányzati szerepre is készül - derült ki a TV2 Napló című adásából. Orbán Viktor felcsúti házában hallgatja meg a Fidesz parlamenti képviselőjelöltjeit Kubatov Gábor, pártigazgatóval és Varga Mihály, alelnökkel. A pártelnök elmondta, a meghallgatások helyszíne azért Felcsút, mert "olyan helyen lehet jó döntést hozni, ahol az ember teljesen biztonságban érzi magát, nem fizikailag, hanem lelkileg".

Tovább...
 
Drámaian nő az elbocsátások száma Nyomtatás E-mail
Hírek - Gazdaság
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 12.

Image"Újabb sokkoló munkanélküliségi adatok bizonyítják, hogy a Bajnai-kormány tevékenysége nemcsak alkalmatlan a válság kezelésére, de súlyos károkat is okoz Magyarországnak. Idén 224 százalékkal több dolgozót bocsátottak el Magyarországon csoportos létszámleépítés keretében, mint tavaly - közölte az Állami Foglalkoztatási Szolgálat. A parlament előtt lévő költségvetés, azaz a brutális megszorításokra épülő Bajnai-csomag tovább taszítaná Magyarországot a lejtőn, még nagyobb munkanélküliséget okozna."

Tovább...
 
EHF: Gyorsan eldőlt a továbbjutás Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 12.

ImageAz egyhete szerzett háromgólos előnyét már a mérkőzés elején néggyel-öttel megtoldotta az Alcoa FKC az törökországi EHF-kupa visszvágón, és 14-9-es félidei vezetés után 25-22-re győzte le az Izmir BSB csapatát. Pálfay Károly sajtóreferens felhívta a Fehérvári Hírek figyelmét arra, hogy összesítésben 54-48-cal jutott tovább Sótonyi László együttese.

Tovább...
 
Kamionnal ütközött egy autó a 81-esen Nyomtatás E-mail
Hírek - Kék hírek
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 12.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat hétfőre virradó éjjel. Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy a 81-es főúton Sárkeresztes magasságában egy személygépkocsi és egy kamion ütközött. Az autó az árokba vágódott, a vezetője a helyszínen életét vesztette. A tejfölt szállító kamion üzemanyagtartálya felszakadt, amelyből a gázolaj az útra és az árokba folyt.

Tovább...
 
Soproni KC - Albacomp 103-98 Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 12.

ImageKommentár nélkül: Soproni KC - Albacomp 103-98 (27-20, 25-25, 18-26, 17-16, 16-11) Albacomp: Simon 15/3, Hanga 10/3, Radovic 30/3, Lee 24/3, Bonner 6 Cs: Keller 2, Antal, Bódi 3/3, Farkas 8, Fodor Sopron: Richardson 15, Brooks 39/12, Molnár 16/6, Szabó 7/3, Knight 16 Cs: Pojbics 5/3, Keresztes, Gombás 3/3, Halmai 2

 
Kiharcolt két pont Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Andics Gábor   
2009. október 12.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 hihetetlenül nehéz mérkőzést vívott Zágrábban, és végül óriási izgalmak után mi örülhettünk: elhoztuk ugyanis mindkét pontot a Medvescsak otthonából. - Telt ház, fantasztikus hangulat és látványos fényjáték köszöntötte a bevonuló csapatokat Zágrábban, a Sapa Fehérvárt pedig egy maroknyi igen lelkes szurkolója üdvözölte. Még igazán be sem melegedtek a felek, amikor Nagy Gergőt kiküldte Jelinek, de az emberhátrányos védekezésünk ezúttal is remekül működött.

Tovább...
 
Olaszországot legyőzve, elődöntős a magyar válogatott! Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Videoton FC   
2009. október 10.

ImageSzenzációs mérkőzésen harcolta ki a győzelmet a magyar válogatott az egyiptomi junior-világbajnokságon. A csapat az első percben már vezetett, ám a 82. percben kapott gól miatt hosszabbításra kényszerült. A plusz 30 percben megint vezetett, de egy perccel később gólt kapott. S újra tudott gólt szerezni, Koman Vladimir és Németh Krisztián a harmadik gólt is összehozták! Mind a három találatban ők ketten játszották a főszerepet. A 120 perc során négy játékost (Szekerest és három olaszt) kiállított a bíró. Az elődöntőben Ghána lesz az ellenfél.

Tovább...
 
A Székesfehérvári Egyházmegyei Hivatal felháborítónak tartja a hamis vádakat Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 10.

ImageNagy számú médium – Spányi Antal megyés püspök személyét is érintően – köznyilvánosság elé tárta azt, hogy rágalmazás vétsége miatt Spányi Antal megyés püspök és sértett társai magánvádas büntető eljárást kezdeményeztek a Székesfehérvári Városi Bíróság előtt. Több írott és elektronikus sajtó is azt sugallja, hogy homoszexuális képek készültek a püspökről és a többi sértettről. A Szélkesfehérvári Egyházmegyei Hivatal tájékoztatása szerint ezen állítás nem felel meg a valóságnak.

Tovább...
 
Véget kell vetni a sukorói szocialista ingatlanpanamának! Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 10.

Image"A Bajnai-kormány továbbra is az időt húzza, maszatol, holott azonnal véget kellene vetnie a sukorói szocialista ingatlanpanamának. Az Állami Számvevőszék és az ügyészség intézkedései, valamint a civilek és a Fidesz határozott tiltakozása azonban úgy tűnik, részben már eredményes volt: a Pénzügyminisztérium tegnapi közleményéből már az derül ki, hogy a sukorói tópartot talán sikerült megmenteni a visszaélés-gyanús, jogilag ezer sebből vérző beruházástól. A Fidesz továbbra is azt követeli, hogy azonnali hatállyal bontsák fel a beruházással kapcsolatos szerződést!"

Tovább...
 
Demonstrálnak az önkormányzatok Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 10.

ImageAz elmúlt húsz év legveszélyesebb költségvetése ellen demonstrálnak ma az önkormányzatok a Kossuth téren. A megmozdulás 11 órakor kezdődik, a tüntetés pedig az egészségügyi gondokról, a gyermekétkeztetésről, a kistelepülések problémáiról, a fogyatékkal élők nehézségeiről fog szólni.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3031 3032 3033 3034 3035 3036 3037 3038 3039 3040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33397 - 33407 / 37553