Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Szlovákia ellen kezd Svájcban Magyarország Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Andics Gábor   
2008. augusztus 28.

A magyar jégkorong-válogatott a jövő évi A csoportos világbajnokságon Szlovákia ellen kezdi meg szereplését, méghozzá április 24-én, 20.15-kor. Két nap múlva Kanada, majd 28-án Fehéroroszország következik. A kanadai együttessel szintén este negyed kilenckor játszik a csapat, ám a fehéroroszok elleni mérkőzés korábban, 16.15-kor veszi kezdetét. Itt kell megjegyeznünk, hogy a vb nyitómeccsét Oroszország Németországgal játssza.

Tovább...
 
"Ne legyen nyilatkozat-háború, csak mindenki tegye oda azt, amit kell!" Nyomtatás E-mail
Hírek - Gazdaság
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 28.

Image70 millió forint hiányzik a Nemzeti Emlékhely projektjének önrészéből. – hangzott el L. Simon László, a Fejér Megyei Önkormányzat Oktatási és Kulturális Bizottságának elnökének sajtótájékoztatóján, aki kifejtette: az Emlékhely kapcsán el kellene felejteni a nyilatkozat-háborút, s inkább arra kellene fordítani az energiákat, hogy egy méltó emlékhelye legyen a magyarságnak Székesfehérváron.

Tovább...
 
Kedvező sorsolás a Magyar Kupában Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: FC Fehérvár   
2008. augusztus 27.

ImageMindkét csapatunk, - az NB I-es alakulat, valamint az NB III-as FCF II jogán szereplő U19 is - alacsonyabb osztályú ellenfelet kapott a Magyar Kupa következő fordulójában. Varga István csapata, amely most kapcsolódik be a küzdelmekbe, az NB II-es Tatabányához látogat, míg a Csucsánszky Zoltán által dirigált U19-esek ellenfele, a megyei I. osztályban iparkodó REAC II lesz.

Tovább...
 
Székesfehérváron járt az új R-GO gida Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 27.

ImageSzékesfehérváron is bemutatta Szikora Robi az R-GO új gidáját, a 19 éves Péter Kingát. A fiatal lányra egy több héten át tartó válogatás során talált rá az énekes, akit az együttesből nemrég elküldött (szintén 19 éves) Dóri helyére vettek fel. A "gyorstalpaló táncórák" erőltetett menete a fellépés alkalmával nem látszott meg az új gidán: frissen, üdén, s rendkívül lelkesen táncolt és énekelt.

Tovább...
 
250 millió forintot nyertünk Nyomtatás E-mail
Hírek - Gazdaság
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 27.

250 millió forintot nyert Székesfehérvár a Nemzeti Iskolafelújítási Program pályázatán. A kiírásra összesen 175 pályázat érkezett be több, mint 38 milliárd forintnyi támogatási igénnyel. A Regionális Fejlesztési Tanács az előzőleg kitűzött, 5.732 milliárd forintos keretösszeget felemelte 8.598 milliárd forintra – látva a magas színvonalú pályázatokat és a nagyszámú érdeklődést. A Közép-Dunántúli Régióban 31 pályázatot nyilvánítottak nyertesnek, amelyek alap- és középfokú iskolák, gyógypedagógiai intézmények és óvodák fejlesztésére irányultak.

 
Felavatják az új házasságkötő termet Nyomtatás E-mail
Hírek - Gazdaság
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 27.

ImageA Hiemer-Font-Caraffa épülettömb felújításának második üteme során kapott helyet a Hiemer házban Székesfehérvár új házasságkötő terme, amelyet szombaton avat fel az "álompárként nyilvántartott" Nagy Tímea és Zimmermann Zoltán. A Norvég Finanszírozási Mechanizmus kiírására benyújtott pályázat során 710 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott a város önkormányzata. A projekt 835 millió forintba került , amely a 15 %-os önerőt is tartalmazza.

Tovább...
 
Napfény, pálmafák... Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fidelitas   
2008. augusztus 27.

ImageOrszágos Sporthétvége Kiskunfélegyházán, 2008. szeptember 26-28. - Napfény még csak-csak, de pálmafák valószínűleg nem lesznek a festői szépségű Kiskunfélegyházán. Lesz azonban sport, buli, fürdőzés és számos meglepetés, hogy Petőfi városa története során első alkalommal vendégül láthassa a FIDELITAS tagjait egy felejthetetlen hétvégére.

Tovább...
 
Tehetségkutató verseny a FEZEN-en Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 27.

Könnyűzenei tehetségkutató versenyt rendez szeptember 13-án a FEZEN Fesztivál a Tehetséges Zenészekért Alapítvánnyal és helyi önkormányzattal karöltve. A FEZEN Kodolányi Színpadán lebonyolításra kerülő „bemutatkozásokra” szeptember 8-ig lehet jelentkezni – bármilyen könnyűzenei műfajban. A győztes jutalma 100.000 Ft, valamint egy 150.000 Ft-os hangszervásárlási utalvány.

Tovább...
 
Minden ember kiéhezve vágyik a szeretetre Nyomtatás E-mail
Hírek - Egyház
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 27.

ImageOrszágos találkozóra készülnek a székesfehérvári Szent Mónika Közösség tagjai. Tercsi Zoltán esperes plébános atya és hívei augusztus 30-ára hívták össze a hazánkban működő Szent Mónika Közösségeket, amely helyszínéül Budapesten a XIX. kerületi, Kós Károly téren lévő Munkás Szent József templom szolgál. A program 9-16 óráig tart, a szentmisét pedig Dr. Márfi Gyula veszprémi érsek atya celebrálja 12 órakor. Az eseményeket a Mária Rádió is nyomon követi.

Tovább...
 
EtnoRom együttes koncertje Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Öreghegyi Közösségi Ház   
2008. augusztus 27.

ImageCigányzene a Balkántól Andalúziáig - Az együttest a Kalyi Jag világhírű szólóénekes-párja, Balog József és Künstler Ágnes alapította 2005-ben a roma zene virtuózaiból, akik gyermekkoruk óta muzsikálnak és csaknem azóta állnak színpadon. Dalaikra az elmúlt évtizedekben Japántól az Egyesült Államokig milliók ropták, hangjukat a Közép-Európából elsőként felcsendülő "autentikus roma hangként" ünnepelte a közönség.

Tovább...
 
Iszkaszentgyörgyi Nyárvégi Mulatságok Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 27.

Nyárvégi Mulatságokra hívja az Iszkaszentgyörgyi Önkormányzat a helyi lakókat, s vendégeiket augusztus 29-én és augusztus 30-án. A program pénteken, 19 órakor kezdődik a Művelődési Házban egy zenés-táncos mulatsággal, amely hajnali 2 óráig tart, másnap délután pedig kispályás labdarúgó-tornát rendeznek (jelentkezni a Sportegyesület elnökénél lehet 5+1 fős csapattal). Sőt, főzőversenyre is sor kerül, amelyhez a sertéshúst és a tűzifát a Polgármesteri Hivatal biztosítja.

 
<< Első < Előző 3031 3032 3033 3034 3035 3036 3037 3038 3039 3040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33408 - 33418 / 34306