Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
A korrupcióra ráment az MSZP Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 07.

Image"Balsai István megbízását többek között az alábbi szocialista nyilatkozatok is indokolják: Tóth Károly (MSZP): "Tiszta szívből utálom a korrupciót, mert ráment az MSZP." Békesi László: "Az MSZP nem fog változni. Lehetetlen, alkalmatlan párt." Lendvai Ildikó (MSZP): "Szégyen, ha magunkon hagyjuk a bélyeget. Utálom, ha mások helyett kell szégyenkeznem, és elegem is van belőle."

Tovább...
 
Megverték a Sümeget  Halász Krisztián megsérült Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 06.

ImageAz első szett elvesztése után fokozatosan javuló játékkal, időnként remek megoldásoknak is köszönhetően 3-1-re nyert a Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE a Sümeg ellen az NB I-es Ligabajnokság harmadik fordulójában. – kaptuk a hírt Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől - Sajnálatos hír azonban, hogy a fehérváriak 9-es számú játékosa, Halász Krisztián megsérült a találkozón. Ennek ellenére a csapat bízik abban, hogy Krisztián a következő tétmeccsen ismét pályára tud majd lépni.

Tovább...
 
Az elmúlt 20 év legveszélyesebb költségvetése a mostani Nyomtatás E-mail
Hírek - Gazdaság
Írta: Fidesz   
2009. október 06.

Image"A Fidesz nem fogja megszavazni a költségvetést, mert azon egyértelműen látszik: nem egész évre készült, kockázatos és megalapozatlan." - jelentette ki Navracsics Tibor hétfői sajtótájékoztatóján. - "A jövő évi költségvetés mind a bevételi, mind pedig a kiadási oldalon sok kockázatot tartogat." - mutatott rá Navracsics Tibor. - "A bevételi oldalon ott van mindjárt az ingatlanadó: ugyanis a kormány úgy tervezi, hogy az ingatlanadóból egész évben érkeznek bevételek az államkasszába." - tájékoztatott a képviselő.

Tovább...
 
Szentségimádás a Szemináriumi templomban Nyomtatás E-mail
Hírek - Egyház
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 06.

ImageEgész napos szentségimádást tartanak a Szemináriumi templomban október 6-án (ma) és október 7-én (holnap). Az Oltáriszentség kitétele a 9 órai szentmise után történik. A szentségimádás mind a két napon a Rózsafüzér ájtatossággal fejeződik be.

 
EHF: A vendégek legjobbja Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Pálfay Károly   
2009. október 06.

ImageKlasszis teljesítménnyel, és tizenegy góllal segítette csapatát Serpil Iskenderoglu, az Izmir BSB és a török válogatott meghatározó játékosa, aki korábban a Bundesligában az 1. FC Nürnberg csapatát erősítette. A játékos úgy véli, hogy a háromgólos, fehérvári vereséggel immár az izmiriek várhatják nagyobb továbbjutási eséllyel a visszavágót.

Tovább...
 
Emlékezés hőseinkre Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 06.

ImageNavracsics Tibor, a Fidesz Országgyűlési Képviselőcsoportjának vezetője mond emlékező beszédet a Fidelitas Székesfehérvári Szervezetének mai felvonulásán. A fáklyás menet 18:30-kor indul el a Zichy ligettől a Hősök terére a Fő utca – Kossuth utca vonalán. Az 1848-49-es megemlékezésre Csanády László városi elnök ezúton is szeretettel hív – és vár! - mindenkit!

Tovább...
 
Tüzelőt kapnak a roma családok Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 06.

ImageFeldarabolt tűzifát osztanak szét Székesfehérváron, a Széchenyi út 76., illetve a Hosszúsétatér 64. szám alatt élő roma családok között a Székesfehérvári Romák Egyesületének képviselői. Az említett szervezet a Fejér megyei vajda vezetésével, valamint az Alba Volán Zrt. támogatásával tudta megvásárolni a tüzelőt, amit a rászoruló roma családokhoz juttatnak majd el. A delegáció ma, 11 órakor veszi át a tűzifát az enyingi Volán-telepen, majd elkezdődik a "kiosztás"...

 
Miklósa Erika boldog, és elégedett Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 06.

Image„Immár harmadik éve állok szívesen olyan fiatalok rendelkezésére, akiknek tanácsra, esetleg segítségre van szüksége.” – nyilatkozta honlapunknak Miklósa Erika, aki október 10-én meghallgatást tart Székesfehérváron, a Fejér Megyei Művelődési Központban – „Nagyon fiatalon kerültem a szakmába, nem voltak tapasztalataim és sokszor álltam tanácstalanul egy "útelágazásnál". Bizony ilyenkor egy biztató szó, egy kisebb lökés is elég ahhoz, hogy az ember folytassa az útját.”

Tovább...
 
Tiltakozás a Piac tér-i játékterem megnyitása ellen Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 06.

Image"Sajnálatunkat fejezzük ki, hogy Székesfehérvár autóbusz-pályaudvara régi várócsarnokában játékterem nyitotta meg kapuit." - mondta honlapunknak Orosz István városi alelnök - "Nem tartjuk helyesnek, hogy azon a helyen, ahol naponta gyermekek ezrei fordulnak meg, ilyen jellegű intézmény kezdhette meg működését. Felháborítónak találjuk, hogy a város vezetése ezt nem akadályozta meg. Felszólítjuk a felelősöket, hogy amit eddig elmulasztottak, azt most tegyék meg, hogy mielőbb megszűnjön a „játékgépek akváriuma”."

 
Szenzációs pontszerzés Villachban Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Andics Gábor   
2009. október 06.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 bravúros teljesítménnyel pontot szerzett az EBEL listavezetője, a Villach SV otthonában. A siker értékét növeli, hogy ez eddig egyetlen csapatnak sem sikerült ebben az idényben. - A találkozó elsõ nagy helyzete Peterdi elõtt adódott, aki már Prohaska kapuson is átjuttatta a korongot, de Pinter a gólvonalról fel tudott szabadítani. A folytatásban kevés gólhelyzet jellemzte a játékot, a mieink remekül hatástalanították a hazai akciókat, és ez elmondható volt a VSV-rõl is a mi támadásaink kapcsán.

Tovább...
 
Kinn vagy benn? - Avagy hiteles-e Warvasovszky elhatárolódása? Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 05.

Image"Örömmel hallottuk, hogy Warvasovszky Tihamér szocialista országgyűlési képviselő el kíván határolódni a Bajnai-csomagtól, és az azt támogató MSZP-től. Hiteles ez az elhatárolódás azonban csak akkor lesz, ha minden szinten megtörténik, nem csak ott, ahol a kirakatba téve hozhat szimpátiapontokat." - kezdte néhány perccel ezelőtt tartott sajtótájékoztatóját Róth Péter, a Fidesz Székesfehérvári Szervezetének városi elnöke.  Vajon valódi és komoly elhatározás volt Warvasovszky úr hétvégi közleménye, vagy csak ködösítés és kísérlet a fehérváriak becsapására? 

Tovább...
 
<< Első < Előző 3031 3032 3033 3034 3035 3036 3037 3038 3039 3040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33430 - 33440 / 37553