Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Győzött az Albacomp  folyik a harc a továbbjutásért Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 09.

ImageAz Albacomp kosárlabda-csapata tegnap állt ki az Univer-Kecskemét ellen a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a továbbjutásért. Az első felvonást a fehérváriak nyerték, a visszavágó pedig vasárnap lesz. Részletek: Univer Kecskemét - Albacomp 75-81 (19-23, 18-18, 19-17, 19-23) Kecskemét, 1000 néző Játékvezetők: Cziffra, Kapitány, Frányó Albacomp: Simon 21/12, Doyne 18/9, Bell 15/6, Morrison 14, Radovic 2 Cs: Hanga 9, Góbi, Keller 2 Univer: Horváth 20/9, Danielson 12/6, Molnár 6, Szabó 13/9, Haynes 14/9 Cs: Tóth, Klaiber 6/6, Harrison 4

 
L. Simon László felolvasó estet tart Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 08.

ImageA Magyar Írószövetség Közép-Dunántúli Írócsoportjának és a Vörösmarty Társaság felkérésének eleget téve február 9-én (hétfőn), 18:30-kor L. Simon László felolvasó estet tart Székesfehérváron. A József Attila-díjas író, költő a Vörösmarty-teremben (Cím: Kossuth utca 14.) várja az irodalom iránt fogékony közönséget. A művészt Bobory Zoltán köszönti majd, s vezeti fel az estet.

 
Fogadónap a Gárdony Kistérséget érintő menetrendekről Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 08.

A Közlekedésbiztonsági Intézet Nonprofit Kft. Közép-dunántúli Regionális Közlekedésszervezési Iroda a Gárdonyi Kistérséget érintő vasúti és helyközi autóbusz menetrendjével és annak nemrég életbe lépett változásával kapcsolatban 2009. február 17-én a Kistérségi Társulás Tanács Munkaszervezetének épületében (Velence, Balatoni u. 65.) 14 – 18 óráig lakossági fogadónapot tart.

Tovább...
 
Egálról indul a visszavágó Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 08.

ImageA Fehérép Alcoa FKC hazai pályán ért el döntetlent a Rulmentul-Urban Brasov ellen az EHF-kupában. - tájékoztatta szerkesztőségünket Pálfai Károly sajtóreferens, aki elmondta: Remek rajttal, 4-1-gyel indítottak a fehérváriak, de a román ezüstérmes átvette a vezetést, sőt hat góllal is elhúzott. A második félidőben a felkeményedett védekezésnek köszönhetően a hajrá újra hazai előnnyel indult, és végül 33-33-as végeredmény született.

Tovább...
 
Adománygyűjtés az iszkaszentgyörgyi iskola számára Nyomtatás E-mail
Hírek - Gazdaság
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 08.

Jótékonysági koncertet adott az RH+ emlékzenekar Iszkaszentgyörgyön, a Pappenheim-kastélyban. A székesfehérvári művészek az est teljes bevételét – 32.400 forintot - az „Iszkaszentgyörgyi Általános Iskoláért Alapítvány” javára ajánlották fel. Aki nem tudott jelen lenni a programon, az „utólag” is jótékonykodhat: az Alapítvány számláját a Kápolnásnyéke és Vidéke Takarékszövetkezet iszkaszentgyörgyi fiókja vezeti. A számla száma: 57800301-10005020.

 
A kormány dilettáns intézkedései - 2 milliárd a rendőrségnek Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 08.

Image"A kormány dilettáns intézkedéseivel és megszorításaival ellehetetlenítette a rendőrség eredményes működését, és képtelen fenntartani a rendet az országban." - olvashatjuk Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében - "A most bejelentett 2 milliárd forint semmire sem elég, a rendőrség működésének érdemi javításához ugyanis legalább 30 milliárd forintra lenne szükség, így lehetne visszaadni a rendőrségtől elvett 15 milliárd forintot, és így lehetne megfelelő mennyiségű túlórapénzt biztosítani az utcán szolgálatot teljesítő rendőröknek."

 
Gólzápor Miskolcon Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Andics Gábor   
2009. február 08.

ImageKölyökcsapatunk nem kegyelmezett a Miskolc otthonában sem, miután a rájátszás kilencedik játéknapján 13-3-ra győztek a borsodi megyeszékhelyen. Csapatunkból Varga Balázs négyszer, míg Vincze Péter háromszor volt eredményes.

Tovább...
 
A Comenius-os krikettező lányok Németországba indulnak Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 07.

ImageA Magyar 17 Éven Aluli Női csapat, amelynek mind a nyolc tagja a székesfehérvári Comenius Iskola diákja, február 12-én, csütörtökön indul Oldenburgba, Németországba, a 3. Európai Női 17 éven aluli Fedett Pályás Tornára. – kaptuk a hírt a Comenius Cricket Clubtól, amely tagjaitól megtudtuk, hogy a Comenius volt az első iskola, amelyik bevezette a krikettet Andy Grieve anyanyelvű tanár segítségével. Az utazás hosszú lesz, s Andy Grieve vezeti majd a minibuszt, amelyet egy budapesti szponzor, a Fox Autorent, bocsátott a csapat rendelkezésére.

Tovább...
 
Mindig a legjobbak között Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 07.

ImageSikeres kodolányisokról írt könyvet Virágh Ildikó, a Vörösmarty Rádió főszerkesztője. A kötetbemutatóra február 10-én, 10 órakor kerül sor a KJF székesfehérvári könyvtárában (Székesfehérvár, Szabadságharcos út 59.). Szondy Réka sajtóreferens elmondta honlapunknak, hogy a kötetben szereplő interjúk elsősorban azokról a fiatalokról szólnak, akik "a diplomaszerzés utáni tétova lépéseket követően fénysebességre kapcsolva, üstökösként robbantak be a választott szakma világába".

 
Kinek kell egy fenyőfa? Nyomtatás E-mail
Hírek - Gazdaság
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 07.

ImageKözel 150 fenyőfa vár gazdára – az Alba Regia Szabadidős Egyesület, a Székesfehévári Álláskeresők Egyesülete és az Esélyek Háza idén is meghirdeti „Visszaváltható Fenyőfa – Örökzöld udvar” című pályázatát. Ennek keretében a karácsonyi fenyőfa-bérbeadás során „visszakerült” fákra pályázhatnak székesfehérvári és környékbeli közintézmények (iskolák, óvodák), hogy ne kelljen a fásításra pénzt áldozniuk.

Tovább...
 
Fehérvár FC: Két mérkőzés - Marko Andics nem játszik Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 07.

ImageKét mérkőzést is játszanak ma a fehérvári focisták: délután három órától, a Honvéd elleni Ligakupa-találkozón a Sebők – Lázár, Radovics, Horváth, Mohl – Nagy, Farkas, Tkacsuk, Polonkai – Sitku, Alves lép pályára, a "B-csapatban" pedig, 11 órától, Sóstón, Filipovics – Andics, Bencze, Buljubasics, Lattenstein – Simek, Kocsis, Szakály D., Pavlisics – Silva és Máté játszik.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3081 3082 3083 3084 3085 3086 3087 3088 3089 3090 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33947 - 33957 / 36270