Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
A talaj szerepével ismerteti meg a gyerekeket a Gaja Egyesület Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fejér Tamás   
2022. november 26.
Talajmintákat vizsgáltak, homokszűrőt készítettek a Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola Sziget utcai Tagintézményében péntek reggel, a Gaja munkatársai gyakorlati feladatokkal tűzdelve ismertették meg a diákokat a talaj fontosságával, szerepével. Az Arconic Alapítvány támogatásából megvalósuló programot öt iskolában és négy óvodában láthatják még a fehérvári és környékbeli gyerek.
Tovább...
 
Adventi hangulat fényekkel, zenével, napi meglepetéssel Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: SZKKK, ÖKK   
2022. november 25.
Még néhány nap, és elérkezünk az első adventi vasárnaphoz. A belvárosban a helyükre kerültek az esti sétákat hangulatossá varázsoló fények, a karácsonyi díszek, az óriási fenyő alatt ismét elindul a gyerekek kedvence, a kisvonat.
Tovább...
 
Szombaton délelőtt nyílik a 20. Betlehemi Szép Csillag kiállítás Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Timea   
2022. november 25.
Huszadik alkalommal hirdették meg idén a Betlehemi Szép Csillag pályázatot, melynek legszebb alkotásaiból hagyományosan kiállítás nyílik az adventi készülődés jegyében. Az idei tárlatot 2022. november 26-án, szombaton 11.00 órakor nyitják meg a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban.
Tovább...
 
Utánpótlás-kiválasztót rendez az Alba Fehérvár KC Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: ÖKK   
2022. november 25.
Kiválasztót tart az Alba Fehérvár KC női csapata a 2006 és 2010 között született lányoknak. Az utánpótlás-kiválasztóra november 25-én, pénteken éjfélig jelentkezhetnek a kézilabdázni vágyók.
Tovább...
 
Magabiztos siker és továbbjutás a visszavágón Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Pecsu Press   
2022. november 25.
Háromszettes mérkőzésen biztosította be továbbjutását a MÁV Előre SC-Foxconn a férfi röplabda Magyar Kupában. A nyolcaddöntő visszavágóján 3-0-ra nyertek Leonadro Dodáék a MEAFC-Miskolc ellen.
Tovább...
 
Advent a Rác utcában – gazdag programkínálattal készülnek az ünnepre a fehérvári kézművesek  Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Timea   
2022. november 25.
Sokszínű, minden korosztálynak szóló programokkal készül az adventi időszakra a Fehérvári Kézművesek Egyesülete. November 26-án nyitják meg a jubileumi 20. Betlehemi Szép Csillag pályázat kiállítását, és december 10-én, valamint 17-én lesznek egész napos alkotó foglalkozások az Advent a Rác utcában rendezvény keretében. December 3-án zárul a Kalandozások a textilek világában szakmai programsorozat, ahol a mesés kelettel, kazak hímzéstechnikákkal és a török szőnyegek titkaival ismerkedhetnek a résztvevők.
Tovább...
 
"Ne csak a szemeddel láss" Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Csordás Csilla   
2022. november 25.
"Ne csak a szemeddel láss" címmel zenés-irodalmi estet rendezett a Fejér Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház és a Civil Centrum Közhasznú Alapítvány. Kemény Zsófi és Agócs Márton koncertjét „vakon”, azaz teljes sötétségben hallgatta végig a közönség, majd az EsélyKör látássérült tagjainak közreműködésével beszélgettek arról, hogyan élték meg a látók ezt az élményt.
Tovább...
 
Adventi programok a városrészekben Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Hajnal Csilla - SZKKK   
2022. november 25.
A közös, városi programok mellett a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) „helyben” is szervez eseményeket a várakozás időszakában: többek között Csalán, Kisfaludon, Öreghegyen, Szárazréten, Börgöndpusztán és az Alsóvárosban is várják a családokat, gyerekeket kézműves foglalkozásokra, gyerekjátszóba. A programok ingyenesek.
Tovább...
 
Városi karácsonyi adománygyűjtés Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2022. november 25.
Kezdődik az adventi időszak, és immár csak egy hónap választ el bennünket az év legszebb ünnepétől, karácsonytól. Az idei esztendő számos kihívást hozott mindenki életében, így még fontosabb, hogy segítsük a nehéz helyzetben lévőket. Az Önkormányzat hét szociális szervezettel közösen indít Városi karácsonyi adománygyűjtést – jelentették be sajtótájékoztató keretében. Tartós élelmiszert, gyümölcsöt, édességet és tisztálkodási szereket várnak az Alba Bástya Irányi Dániel utcai központjában december 16-ig. A beérkezett adományokat a szociális szervezetek osztják szét még az ünnepek előtt, az általuk segített 1200 rászoruló család között. 
Tovább...
 
Advent a Vízivárosban – idén meglepetés videóüzenettel köszöntik a városrészek lakóit     Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2022. november 25.
Idén elmaradnak a Vízivárosi Advent hagyományos gyertyagyújtásai és ünnepségei. Az iskolában nem lesznek közösségi programok szombat délutánonként, ugyanakkor a helyi óvodások és iskolások közreműködésével meglepetés videóüzenet készül, melyet advent utolsó hetében mutatnak be a Vízivárosi LISZI Facebook-oldalán – jelentették be sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
Jogásznap Székesfehérváron – országos szakmai konferenciát rendeztek a Városházán   Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Timea   
2022. november 25.
Jogásznapot szerveztek csütörtökön a székesfehérvári Városházán. Ez volt a Jogi hivatásrendek szakmai kihívásai a megújult jogi környezetben című konferencia második állomása, melyre mintegy 70 szakember érkezett az ország több megyéjéből. A tanácskozáson részt vett Prof. Dr. Varga Zs. András, a Kúria elnöke, akinek ez volt az idei második látogatása a megyeszékhelyen, ami szintén jelentős. A szakemberek többek között munkajogi, büntetőjogi és okirati témákban tanácskoztak. 
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 33892