Kezdőlap arrow Hírek
Több utcában kezdődnek útburkolat-felújítási munkák hétfőn Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. június 11.
ImageTöbb utca burkolatának felújítása kezdődik meg június 11-én, hétfőn. A Géza utca Kadocsa út és Zsolt utca közötti szakaszán egy hónapon át tart a forgalomkorlátozás, addig a 24-es és 25-ös autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek. A többi utcában a kivitelező a helyszínen tájékoztatja az ott élőket az aktuális forgalomterelésekről.
Tovább...
 
Értéket teremtünk - Esélynap Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fejér Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház, Havasi Tímea   
2018. június 11.
Az EsélyKör (fogyatékosügyi szervezetek hálózata) hagyományteremtő céllal, idén immár harmadik alkalommal szervezi meg az Esélynapot június 12-én, kedden 10-15 óra között Székesfehérvár Belvárosában.
Tovább...
 
Hagyomány, kultúra, közösség Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Csordás Csilla   
2018. június 11.
ImageÜnnepélyes keretek között nyitották meg a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házat, amely mostantól új helyen, a Mártírok útja 2. szám alatt várja a fehérváriakat.
Tovább...
 
"Képzelt vizek" Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: ÖKK   
2018. június 11.
Megnyílt Kühl Júlia és Kühl Mátyás fiatal művész-testvérpár kiállítása „Képzelt vizek” címmel a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház Szent Cecília-termében. Kühl Júlia festményeivel, Kühl Mátyás pedig fényképeivel mutatkozik be a nagyközönség előtt. Az összekötő elem a testvérpár alkotásainál a természet, kifejezetten a víz iránti érdeklődés, és annak leképezése a képzőművészet, illetve a fotó segítségével.
Tovább...
 
17 évesen döntött U20-as csúcsot Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 11.
ImageRemekül szerepeltek az ARAK fiatal atlétái a sportág junior és U23-as országos bajnokságán. A miskolci megmérettetésen a 17 éves Mátó Sára U20-as (junior) országos csúcsot repesztett 400 méter gáton! A székesfehérvári tehetség 57.86 másodperces rekorddal szerezte meg az aranyérmet, amelyből még egyet sikerült begyűjtenie, ugyancsak gátfutásban, a 100 méteres távon. Mátó különleges kvalitásait jelzi, hogy már a felnőttek között is van ob-elsősége, hétpróbában.
Tovább...
 
Simán verte az Alba a Körmendet Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 11.
ImageIgazolva a papírformát, viszonylag izgalommentes találkozón, végig vezetve 91-71-re verte az Alba a Körmendet a férfi kosárlabda NB I bronzcsatájának első összecsapásán, ezzel 1-0-ra vezet a két nyert találkozóig tartó párharcban.
Tovább...
 
A vb-résztvevő ellen helytálltunk Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 11.
ImageA 2016-os Eb-részvétel óta még minimális sikerélménye sincs a magyar labdarúgó-válogatottnak, váratlan vereségek "világutolsó" csapatoktól, gyenge produkciók és sokszor lagymatag hozzáállás jellemzi vesszőfutását.
Tovább...
 
A kis Sille is a Volánban folytatja Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 11.
Image20 évesen egyszer már két hónapig játszott a Fehérvár AV19 jégkorong csapatában, most, 23 esztendősen visszatér, hogy bizonyítsa, erőssége lehet az EBEL-ben szereplő alakulatnak Timotej Sille.
Tovább...
 
Szalontayval startolt a VeloClass Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 11.
Új kerékpáros klub alakult Velencén, s ha már megalakult, rögtön leigazolta a magyar pályakerékpározás sprinterklasszisát, Szalontay Sándort, aki félig már visszavonult, mivel nem kapott elég támogatást a honi szakszövetségtől. A Szőke József tulajdonolta VeloClass Velence Kerékpáros Egyesület Bogdán Csaba elnökletével, vezetésével olyan mentőövet dobott a csalódott bringásnak, amit részben már meg is szolgált, ugyanis május végén szédületes új magyar csúcsot (09:672) repesztett 200 méteren egy rangos moszkvai nemzetközi viadalon.
Tovább...
 
A legidősebb és a legfiatalabb olimpiai bajnokkal... Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Németh Krisztián   
2018. június 11.
ImageSzékesfehérvár adott otthont a Magyar Olimpiai Akadémia hetvenedik vándorgyűlésének, amely sporttörténelmet írt. Először fordult elő, hogy a rendezvényen részt vett a legidősebb és a legfiatalabb magyar olimpiai bajnok.
Tovább...
 
Zene és futás a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Fejér Tamás   
2018. június 11.
ImageTöbb mint száz futó vett részt az első Hajrá Zenemanók! közösségi futáson Székesfehérvár belvárosában. A Zeneiskola Tálos Edit Alapítványa által hagyományteremtő szándékkal szervezett futóesemény célja a zenei nevelés és az aktív életmód népszerűsítése. A legkisebbek az Országalmát megkerülve teljesítették a 200 méteres távot, de a legtapasztaltabbak akár nyolc kilométert is futhattak a szombat délutáni belvárosi forgatagban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 22226