Kezdőlap arrow Hírek
Lengyel és kínai ellenfél a Vidinek Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 15.
ImageKedden kéthetes edzőtáborba, a spanyolországi Benidormba utazik a Videoton labdarúgó csapata. A roppant népszerű, toronyépületei, "égig érő" szállodái miatt "kis-Dubainak" is hívott tengerparti üdülővárosban a tervek szerint öt felkészülési találkozót vív Marko Nikolics együttese.
Tovább...
 
Pointer az Alba új bedobója Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 15.
ImageMivel Luka Markovic sérülése a várnál súlyosabb, így várhatóan ebben a szezonban már nem tud pályára lépni, új játékos után nézett az Alba Fehérvár kosárlabda csapatának vezetősége.
Tovább...
 
Nagyon kikapott a Győrtől az AFKC Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 15.
Ahogy az elmúlt bő évtizedben, úgy szombaton sem sikerült meglepetést okoznia a női kézilabda NB I-ben az Alba FKC-nak a Győri ETO ellen. A BL-győztes, bajnoki címvédő, éppen a minap a 2017-es év legjobb magyar csapatának megválasztott alakulat gond nélkül rohant át és verte 36-18-ra saját otthonában Deli Rita kissi hitehagyottan játszó együttesét.
Tovább...
 
Tévedés, hogy a kivi nem bírja a hazai klímát! Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 12.
ImageA banán és a citrusfélék után a kiviből fogyasztja a legtöbbet a magyar lakosság. S bár szinte mindenki a boltokból szerzi be ezt a kissé szőrös, olykor csupasz, ámde mindig barna héjú, zöld húsú csemegét, azért jó tudni, hogy – a közhiedelemmel ellentétben - hazánkban is jól termeszthető, mert megfelelő termőhelyen kellőképpen hidegtűrő!
Tovább...
 
Párna divat volt, van, és lesz is - Ötletek díszpárna-varráshoz Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 12.
ImageVannak párnák, amelyekre az ember szinte rá se meri hajtani a fejét, mert fél, hogy tönkreteszi egy könnyelmű mozdulattal. Ezért inkább csak gyönyörködik bennük. Hiába tudja tökéletesen betölteni eredeti rendeltetését a szépséges textília, inkább csak szobadíszként funkcionál. A varráshoz kedvet kapó olvasók kedvéért most néhány ötletet mutatok be e témakört feszegetve, hiszen tökéletes ajándéknak számít egy egyedi, saját készítésű párna. (Merthogy Karácsony után se áll meg az élet, jönnek a névnapok, születésnapok, Valentin-nap…)
Tovább...
 
Színes térkövek, új padok, még több zöldfelület Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Csordás Csilla   
2018. január 12.
ImageMintegy százmillió forintos beruházás keretében teljes egészében megújult a Salétrom utca. A három ütemben megvalósult fejlesztés során új burkolatot, csapadékvíz-elvezetőket, padokat és zöldfelületet kapott a panelházak és oktatási intézmények által határolt terület. A városrészben élő gyermekek és felnőttek mostantól méltó környezetben tölthetik szabadidejüket.
Tovább...
 
Április 8-án lesznek az országgyűlési választások Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2018. január 12.
ImageÁprilis 8-ra tűzte ki az országgyűlési választás időpontját Áder János köztársasági elnök. Ennek kapcsán Székesfehérvár polgármestere közösségi oldalán a választási kampánnyal kapcsolatban arra kérte a politikai pártok szereplőit, majdani jelöltjeit, hogy egymás személyét, meggyőződését tiszteletben tartva, a város köznyugalmát megőrizve mondják el elképzeléseiket országról, városról.
Tovább...
 
Korom Ferenc az MH ÖHP új parancsnoka Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 12.
ImageÁllománygyűlés keretében zajlott a parancsnoki beosztás hivatalos és ünnepélyes átadás-átvételi ceremóniája az Összhaderőnemi Parancsnokságon.
Tovább...
 
Dolgozz külföldön!  Vagy mégse? Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 12.
Image„Többet szeretnél keresni? Kilátástalannak tűnik az életed Magyarországon? – Gyere, és dolgozz külföldön! Jó fizetés, kiváló életkörülmények várnak rád!” - Nagyjából ilyen üzenete van egy olyan hirdetésnek, amely külföldi munkára akarja elcsábítani honfitársainkat. Vajon tényleg kolbászból van a kerítés egy másik országban? S ha igen, nem túl rágós/száraz/csípős/zsíros az a kolbász? – Ennek járunk most utána.
Tovább...
 
8 ok, ami miatt nehezen szabadul meg a köhögéstől Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: PatikaMagazin - Dr. Potecz Györgyi tüdőgyógyász, a Tüdőközpont főorvosa   
2018. január 12.
ImageA makacs köhögés sokakat érintő panasz az őszi-téli időszakban. Gyakori velejárója a légúti betegségeknek, de akár súlyos egészségügyi problémákra is felhívhatja a figyelmet.
Tovább...
 
Mikor kell pótolni a vasat? Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: PatikaMagazin   
2018. január 12.
ImageTartósan fennálló, általános fáradtság, energiavesztés, az izomerő csökkenése – ezek a tünetek többek közt vashiányra utalnak. Minthogy emiatt egész szervezetünk működésében zavar állhat be, vaspótlásra van szükség. Különösen télen kell ügyelnünk rá, hiszen ebben az időszakban rendszerint kevesebb vasat juttatunk a szervezetünkbe természetes úton.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 21210