Kezdőlap arrow Hírek
Nem fogad ügyfeleket az abai kormányablak Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Szakonyi Balázs   
2018. április 17.
A kormányablakok és okmányirodák IT eszközei üzemeltetését végző szolgáltató NISZ Zrt. 2018. március 5. napjától karbantartást hajt végre Fejér megyében több helyszínen.
Tovább...
 
Szombaton zárva lesz a Polgármesteri Hivatal Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 17.
ImageA többi közhivatalhoz hasonlóan a közelgő hosszúhétvége kapcsán változik Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának ügyfélfogadási rendje is. Szombaton azonban zárva tart a hivatal, de április 20-án, pénteken 15 óráig fogadják az ügyfeleket.
Tovább...
 
Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál - A Vörösmarty Színházzal Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 17.
ImageA hétvégén rendezik meg a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált, amelyről nem hiányozhat a székesfehérvári Vörösmarty Színház sem. Az érdeklődők immár harmadik alkalommal találkozhatnak a teátrum standjával április 19-22 között.
Tovább...
 
Az esélyesebb nyert Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: PecsuPress   
2018. április 17.
ImageHárom szettben maradt alul a MÁV Előre SC a MAFC-BME otthonában, az NB I-es férfi röplabda-bajnokság rájátszásában. Németh Ödön csapata szeretett volna egy jó mérkőzést játszani a fővárosiak ellen, de a második játékrészt leszámítva ezt nem sikerült megvalósítania.
Tovább...
 
Helytörténeti pályázat középiskolások részére Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Kodácz Csengele   
2018. április 16.
ImageA zentai Történelmi Levéltár az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark közreműködésével pályázatot hirdet középiskolás diákok részére Elfelejtett múlt - az ipari és mezőgazdasági termelés gyökerei címmel.
Tovább...
 
Tavaszi nagytakarítás Máriavölgyben Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Csordás Csilla   
2018. április 16.
ImageAz Öreghegyi Nyugdíjas Klub szorgos tagjainak köszönhetően idén is megszépül a Bory tér és a Máriavölgyben található Mária-szobor környéke. Évente kétszer megtisztítják ezeket a területeket az eldobált szeméttől, összegyűjtik a gallyakat, hogy tiszta és rendezett legyen a turisták és a székesfehérváriak által egyaránt kedvelt kirándulóhely.
Tovább...
 
Tudtad, hogy áprilistól a legaktívabb a kullancs? Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 16.
ImageAgyvelőgyulladás és Lyme-kór – a kullancsok által terjesztett betegségek két fajtája, amelyektől joggal félünk, ám apró praktikákkal (és védőoltással) megelőzhetjük a fertőzést, s az abból fakadó súlyos következményeket.
Tovább...
 
Teltházas gála a Bartókban Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Sári Máté   
2018. április 16.
ImageA legjobb produkciókból válogatott, hagyományos gálaműsorral zárult vasárnap délután a 2018-as Diáknapok programja Dunaújvárosban.
Tovább...
 
Három új gépkocsit kapott a központi orvosi ügyelet Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Csordás Csilla   
2018. április 16.
ImageA háziorvosi ügyeleti feladatok ellátását mától három új személygépkocsival segíti Székesfehérvár Önkormányzata. A Suzuki Vitara típusú, megkülönböztető jelzéssel is felszerelt autókat dr. Cser-Palkovics András polgármester adta át az Alba Családorvosi Egyesület részére az Orvosok Háza előtt.
Tovább...
 
Egy tucat új név - Finn és magyar zenekarokkal bővült a FEZEN névsora Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: FEZEN   
2018. április 16.
ImageÚjabb nevekkel bővült az idei FEZEN névsora. Érkezik a Korpiklaani a finn erdők mélyéről, de a hazai kedvencek sem hiányozhatnak idén nyáron Székesfehérvárról. Fellép az Auróra, az Apey & the Pea, az AWS, a Junkies, a Kalapács, a Leander Kills, a Mobilmánia, a Moby Dick, a Road, a Supernem és a USEME is. A lista még mindig nem teljes, külföldi rock-metal fellépővel és táncosabb produkciókkal egyaránt készülnek még a szervezők.
Tovább...
 
Szerettünk, izgultunk, meséltünk Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Jávor Zsófia   
2018. április 16.
ImageA Bookline márciusi sikerlistájának több mint a fele új könyv lett, a dobogós helyezettek is majd teljesen kicserélődtek március óta. A tavasz közeledtével mertünk szeretni és borzongani, és nem zárkóztunk el a történelmi felfedezésektől sem. Első helyét megőrizte Dan Brown Eredet című regénye, második lett a Stephen és Lucy Hawking nevével fémjelzett George kulcsa a rejtélyes univerzumhoz, a harmadik pedig egy hamisítatlan krimi Lee Child tollából.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 21837