Kezdőlap arrow Hírek
Karácsonyi történetíró pályázatot hirdetett a Vörösmarty Könyvtár Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 07.
ImageLegkedvesebb karácsonyi történetem címmel irodalmi pályázatot hirdetett a Vörösmarty Mihály Könyvtár. December 17-ig bárki beküldheti a történetét, a három legjobb írás alkotói értékes jutalomban részesülnek.
Tovább...
 
Indul a népdaléneklési verseny Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Lőrincz Miklós   
2018. december 07.
ImageEbben a tanévben is megrendezi a Pesovár Ferenc nevével fémjelzett Fejér Megyei Gyermek- és Ifjúsági Népdaléneklési és Népzenei Versenyt a Fejér Megyei Művelődési Központ. Az első területi bemutató december 7-én, pénteken 14 órakor lesz Székesfehérváron, a Művészetek Házában. A rendezvényre a közönség számára ingyenes a belépés.
Tovább...
 
Decemberben is lesznek népi táncházas családi programok Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 07.
Folytatódnak a táncházas programsorozatok decemberi szombatokon, Székesfehérváron. Az Alba Regia Táncegyesület 8-án a Táncházban, míg a Kákics táncegyüttes december 15-én a Felsővárosi Közösségi Házban tartja családi programját az ünnepek jegyében.
Tovább...
 
Felvidéki gimnáziumot és kárpátaljai zarándokházat támogatnak Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fraller Ildikó   
2018. december 07.
ImageNeves művészek közreműködésével rendezik meg pénteken a 13. Ökumenikus Adventi Jótékonysági Estet: Kiss B. Atilla Kossuth-díjas operaénekes, Nyisztor Ilona Európai polgár-díjas és Magyar Művészetért-díjas csángómagyar népdalénekes, Ninh Dyc Hoáng Long operaénekes, a Virtuózok verseny korcsoportgyőztese is fellépnek a Szent István Művelődési Ház dísztermében.
Tovább...
 
Corelli, Händel és Bach művek csendülnek fel Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Czirbus-Varga Andrea   
2018. december 07.
ImageHamisítatlan karácsonyi muzsikával ajándékozza meg a közönséget december 21-i ünnepi koncertjén az Alba Regia Szimfonikus Zenekar. Az esemény 19.30 órakor kezdődik a Szent Imre-templomban. Jegyek válthatóak a zenekar honlapján, a színházban és a Fehérvári Jegyirodában.
Tovább...
 
Idén is adományt osztottak a rászoruló családoknak Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2018. december 06.
ImageSzép hagyomány, hogy az ünnepek közeledtével a székesfehérvári sportegyesületek is mindent megtesznek, hogy segítsenek a rászorulókon. Az Alba Fehérvár kosarasai és az Alba Fehérvár KC női kézilabdázói idén is adományokat osztottak a Szegényeket Támogató Alapítvány támogatottjainak. A kezdeményezéshez a PatikaPlus Gyógyszertárak is csatlakozott.
Tovább...
 
Kétszáz karikatúra szimbolikus installációval keretezve Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fraller Ildikó   
2018. december 06.
Megnyílt Jankovics Marcell grafikusművész kiállítása a Csók István Képtárban. A közel kétszáz alkotásból álló, TRIANON című tárlaton 1526-tól 2016 decemberéig jelennek meg a magyar történelem eseményei – a trianoni békediktátummal való összefüggéseket megragadva, egyedi installációval keretezve.
Tovább...
 
Szincsák Attila kapta a Székesfehérvár Gazdaságáért díjat Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 06.
ImageA város gazdasági életében meghatározó cégek, vállalkozások vezetői, illetve képviselői számára rendeztek évzáró találkozót a Hiemer-házban. Hagyományosan ezen az eseményen adják át minden évben a “Székesfehérvár Gazdaságáért” díjat. Az Önkormányzat elismerését idén Szincsák Attila, a DENSO gazdasági és kereskedelmi igazgatója vette át.
Tovább...
 
Elkezdődött az éves parkolóbérletek cseréje a Városgondnokságon Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Bácskai Gergely   
2018. december 06.
ImageA Városgondnokság Parkolási csoportjának ügyfélszolgálatán már elkezdték az éves, 2019-re érvényes parkolóbérletek kiadását. A Szent Vendel utca 17/a alatt található ügyfélszolgálat hétfőn, kedden és csütörtökön 8.00 és 15.30 között, szerdán 8.00 és 18.00 között, pénteken pedig 8.00 és 13.00 között várja az ügyfeleket. Az éves parkolóbérletek továbbra is január 31-ig érvényesek Székesfehérváron.
Tovább...
 
Kézműves remekek adventre készülnek Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Lőrincz Miklós   
2018. december 06.
Több mint negyven alkotó száztíz munkájából nyílik kiállítás december 6-án, csütörtökön 17 órakor a Művészetek Házában. A Magyarországi Alkotóművészek Közép- és Nyugat-dunántúli Regionális Társasága által szervezett hagyományos adventi tárlat 2019. január 5-ig látogatható.
Tovább...
 
Mikulásprogramok a városban csütörtöktől hétvégéig Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fraller Ildikó   
2018. december 06.
December 6-án Székesfehérvár Belvárosába is megérkezik a Mikulás. Délután az Adventi színpadon találkozhatnak a gyerekek a jóságos apóval, aki nemcsak édességet hoz, hanem gyerekkoncerttel és csokoládé-expresszes mesével is megajándékozza a legkisebbeket. Együtténeklés és tánc, manóképző játékok, valamint jótettközvetítés is várja a családokat. Mikulásprogram lesz az Alba Plazában és a Kisfaludi Közösségi Házban is, és a rendezvények hétvégén is folytatódnak: szombaton népi játszóházzal egybekötött táncházi mulatságot, Öreghegyen pedig Mikulás-bulit rendeznek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 23291