Kezdőlap arrow Hírek
„Csillaggal álmodik az éjszaka” Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Fraller Ildikó   
2018. szeptember 13.
ImageVerses-zenés estre várják a közönséget hétfőn a Versünnep döntősei és a Misztrál Együttes a Múzeum Díszudvarán. A fiatalok előadásai a Székelyföldi Verstábor élményeiből, tapasztalataiból merítenek, így idén a „Csillaggal álmodik az éjszaka” mottóval a szerelem lesz az összeállítás fő témája.
Tovább...
 
Szűrésekkel és tanácsadással az egészségért Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. szeptember 13.
ImageEgészségnapot rendeznek jövő szombaton délelőtt az Öreghegyi Közösségi Házban. A szűrővizsgálatok mellett életmód-tanácsadással, tornákkal és kóstolókkal várnak minden korosztályt, hogy minél több megközelítésből hívják fel a figyelmet az egészséges életmód fontosságára. A preventív programról Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok, valamint Haas András tagintézmény-vezető adott tájékoztatást.
Tovább...
 
III. Európai Art Mozi Nap a Barátságban Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Lőrincz Miklós   
2018. szeptember 11.
ImageOktóber 14-én, vasárnap Európa ismét mozizni megy! A CICAE – Art Cinema és az Europa Cinemas által már harmadszor megszervezett esemény célja az európai filmek sokféleségének népszerűsítése és az európai art mozik létezésének demonstrálása. A III. Európai Art Mozi Naphoz idén is csatlakozott a székesfehérvári Barátság mozi.
Tovább...
 
Még látogatható a Birkás István-emlékkiállítás Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Fraller Ildikó   
2018. szeptember 11.
Birkás István dunaújvárosi festőművész emlékkiállítását szeptember 21-ig lehet megtekinteni a Pelikán Galériában. Az idén hetven esztendősen elhunyt Munkácsy-díjas művész negyvenhárom alkotása az 1970-es évektől minden évtizedből bemutat műveket – híven tükrözve a műfaji és technikai, anyaghasználatbeli sokszínűséget.
Tovább...
 
Napoztál már ürülékben? – És egy trópusi nyaralásért bevállalnád? Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. szeptember 11.
ImageHófehér homok, égbe nyúló pálmafák, lágyan ringó függőágy, meleg szellő, koktél a kézben, hűsítő tengervíz és csodás naplemente. – Ki ne álmodna erről? Azt viszont biztosan nem tudtad, hogy a trópusi turistaparadicsomok finom szemcsés, fehér homokja nagyrészt a papagájhal ürülékéből áll.
Tovább...
 
67 évesen is kirobbanó formában – Buteyko légzéstechnikával Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. szeptember 11.
ImageTudtad, hogy van olyan módszer, amely megszünteti a túllégzést, normalizálja a test szén-dioxid szintjét, biztosítja a szabad légutakat, a sejtek jó oxigénellátását és megerősíti az immunrendszert? – Így segít az asztma, az allergia, a magas vérnyomás, a horkolás, a krónikus fejfájás és a pánikbetegség gyógyításában is. – Ha érdekelnek a részletek, akkor olvass tovább!
Tovább...
 
Kedden kezdődik az állagmegóvási munkák második üteme Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2018. szeptember 11.
ImageMától folytatódnak a Gyümölcs utcában található, közel száz éves platánfák megmentésére kezdett munkálatok. A Martinovics utca és Pirosalma utca közötti szakaszon dolgoznak majd a szakemberek kedden reggeltől.
Tovább...
 
Irodalmi programkavalkád a Vörösmarty Társaság szervezésében Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Havasi Tímea   
2018. szeptember 11.
ImageGazdag program-összeállítással készül az őszi időszakra és a jövő év elejére a Vörösmarty Társaság. Könyvbemutatók, irodalmi és közéleti beszélgetések, találkozók és megemlékezések szerepelnek többek között a kínálatban. A szervezet készül a Határon Túli Magyar Irodalom Napjaira, a Magyar Kultúra Napjára, az irodalmi folyóiratok országos találkozójára és egy új, verselemző sorozat indítására a Vár című folyóiratban. A részleteket sajtótájékoztatón ismertették.
Tovább...
 
Ösztöndíj pályázat középiskolásoknak és a felsőoktatásban tanulóknak Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Tímea   
2018. szeptember 11.
ImageIsmét meghirdette a fehérvári diákok tanulmányi előmenetelét segítő ösztöndíj pályázatait Székesfehérvár Önkormányzata. Az Alba Regia Középiskolai Ösztöndíj Pályázat és az Alba Regia Felsőoktatási Ösztöndíj Pályázat a mostani kiírásban kiegészült az Alba Regia Felsőoktatási Hallgatói Tanács Ösztöndíj Pályázattal. Az öt hónapra szóló támogatásokra szeptember 28-ig lehet jelentkezni.
Tovább...
 
Elkezdődött a kosaras bérletek árusítása Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Somos Zoltán   
2018. szeptember 11.
ImageMegkezdte a bérletek árusítását az új kosárlabda-szezonra az Alba Fehérvár. A Gáz utcai sportcsarnokban zajlik a héten a bérletárusítás, fontos tudnivaló azonban, hogy az adatvédelmi rendeletben előírtaknak megfelelően minden bérlet megvételéhez ki kell tölteni az adatkezelési nyilatkozatot, amely letölthető a klub honlapjáról is.
Tovább...
 
Szabadítsd fel a képzeletedet! Gyógyulj mentálisan és fizikailag is írás közben! Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. szeptember 11.
ImageTudod, mi az a szabad asszociációs írástréning? És, hogy az írás képes a mentális és a fizikai állapotra is egyaránt gyógyítóan hatni? Ha kíváncsi vagy rá, hogyan lehet felébreszteni a képzelőerőt és felszabadítani a fantáziát úgy, hogy a gátlások/félelmek eltűnése közben megérezzük a nyelv mágikus erejét, akkor olvass tovább!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 22759