Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Dr. Bakos Gábor a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház új főigazgatója Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház   
2024. július 17.
2024. július 15. napjával Dr. Pintér Sándor belügyminiszter Dr. Bakos Gábort bízta meg a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház főigazgatói feladatainak ellátásával. A megbízási díszokiratot ünnepi állománygyűlés keretében vette át az új főigazgató a mai napon Dr. Rétvári Bence miniszterhelyettestől, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkárától, a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Romhányi Auditóriumában.
Tovább...
 
Teljes a FEZEN idei programja – ismét két szabadtéri nagyszínpaddal készül a fesztivál Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Fejér Tamás   
2024. július 17.
A fesztivál szabadtéren az igazi, ezért a FEZEN idén visszatér a két kültéri nagyszínpados felálláshoz. Ahogy az elmúlt 27 évben, úgy idén is egy műfajilag sokszínű fesztivál várja a Székesfehérvárra érkezőket: Avantasia-tól a Scooterig, a Cradle Of Filth-től ATB-ig vagy éppen Beton.Hofitól Korda Györgyön és Balázs Klárin át a Tankcsapdáig idén is széles a merítés a FEZEN kínálatában, a koncertek után pedig többféle partyval érkezhetünk át a következő napba. A sok-sok külföldi kedvenc és a szinte teljes hazai élvonal mellett, ingyenes kemping is várja a fesztiválozókat július 31. és augusztus 3. között a FEZEN-en.
Tovább...
 
Ma érkezik az Omega-musical Gorsiumba – érdemes lecsapni az utolsó jegyekre Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: ÖKK   
2024. július 17.
Az Omega legnagyobb slágerei Gorsiumban. Kóbor János lánya, Kóbor Léna főszereplésével mutatják be a Gyöngyhajú lány balladája című musicalt július 17-én, szerdán 20.00 órai kezdettel a Tác – Gorsium Régészeti Parkban. A kétórás, egy szünetes előadás 2016-ban elnyerte „Az év legjobb zenés táncelőadása” szakmai nagydíjat. Jegyek online és a helyszínen is vásárolhatóak.
Tovább...
 
Kertlátogatás Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2024. július 17.
„Nagy örömünkre szolgál, hogy saját magunk által termesztett, egészséges élelmiszer kerülhet az asztalunkra. Gyermekeink láthatják az egész folyamatot, ahogy a magból zöldség, gyümölcs terem.” – vallják a Tündök – Családi kisgazdaság megálmodói, akik július 18-án, csütörtökön kinyitják a kertkaput az érdeklődők előtt. A Székesfehérváron élő házaspár és gyermekeik 17 órától mutatják meg, hogyan élik mindennapjaikat együtt a természettel, nevelik haszonállataikat, gondozzák növényeiket.
Tovább...
 
Megemlékezés a 17-es honvéd gyalogezred katonáiról Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2024. július 17.
A Magyar Királyi Székesfehérvári 17. Honvéd Gyalogezred tiszteletére Székesfehérvár minden évben az ezred napján, július 18-án szervez megemlékezést a Zichy ligetben. A katonai tiszteletadással zajló eseményen az emlékező beszédet követően koszorúzásra kerül sor.
Tovább...
 
Nyílt zenekari próba a Csónakázó-tó partján Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: ÖKK   
2024. július 17.
A nyári időszakban ismét nyílt próbát tart a Csónakázó-tó partján a Leonardo Jam. Az idei évben nem egyedül lépnek a zöld, füves „színpadra”. Egy nemrégiben alakult fehérvári csapat, a Nedel’a is bepillantást ad a születő számok sorsába, a koncerteket megelőző felkészülésbe. A meleg nyári estét ígérő július 18-án, csütörtökön 18 órától várnak mindenkit szeretettel a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) Fürdő sori épülete mellett.
Tovább...
 
Barátság mozi – nyáron is Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: ÖKK   
2024. július 17.
A nyári időszakban is tartalmas kínálattal várja a filmkedvelőket a Barátság mozi. A város művészmozijának kínálatában az aktuális közönségkedvencek mellett számos érdekes alkotás közül csemegézhetnek a látogatók.
Tovább...
 
Fehérvári Heti Betevő – ételosztás és támogató party Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2024. július 17.
A hónap harmadik hétvégéjén szombaton és vasárnap is lehetőség nyílik támogatni a Fehérvári Heti Betevő csapatát és tevékenységét. Július 20-án 18 órakor kezdődik a II. Támogató party a Fehérvári Heti Betevő javára a Petz sörözőben, majd július 21-én, 10 órától az önkéntesek várják vendégeiket a Károly János utcában. Szombaton tombolával és egy hangulatos esttel, vasárnap az egy tál meleg ételhez felajánlott sütemény-, gyümölcs- és tartós élelmiszer adománnyal bárki segíthet.
Tovább...
 
Hasznosítsuk újra a kottákat! Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2024. július 17.
A zenei neveléshez és a környezetvédelemhez is hozzájárulnak mindazok, akik csatlakoznak a Tálos Edit Alapítvány kottamentő akciójához. A cél, hogy a használaton kívüli zongorakottákat a nyár folyamán összegyűjtsék, majd szeptember első hetében egy kottavásárt tartanak a Zeneiskolában. Az ebből befolyt összeget a billentyűs tanszak oktató-nevelő tevékenységére fordítják.
Tovább...
 
Cseh és szlovák csapatok ellen hangol majd a Volán Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Mátay Balázs   
2024. július 16.
Mivel a BL meccsekkel és a válogatott olimpiai selejtezőivel együtt komoly terheléssel kezdi a tétmeccsek sorát – ráadásul a megszokottnál korábban – a Hydro Fehérvár AV19, a szokványosnál kevesebb felkészülési mérkőzésen lép majd jégre. Kiss Dávid és csapata július végén kezdi meg a közös felkészülést a következő évadra, amely igencsak mozgalmasnak ígérkezik.
Tovább...
 
Női röpi: Kaposvárról érkezik az első új igazolás Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Mátay Balázs   
2024. július 16.
Hatalmas csatában, döntő ütközetben maradt csak alul a Békéscsabával szemben és csúszott le a dobogóról a MÁV Előre Foxconn női röplabda csapata az Extraligában. Annak érdekében, hogy a következő idényben még erősebb, akár döntőre esélyes alakulat formálódjék Fehérváron, kellenek a további erősítések.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 39023