Kezdőlap arrow Hírek
Forradalmi és színházi kalandozások Székesfehérvár utcáin Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Tímea   
2018. március 14.
ImageA nemzeti ünnephez kapcsolódva két alkalommal is szervez vezetett sétát a héten a Tourinform Iroda. Pénteken a márciusi ifjak nyomába eredhetünk, míg szombaton Székesfehérvár reformkori színházi életébe nyerhetünk bepillantást.
Tovább...
 
Az egész hosszú hétvégén ingyen látogathatóak a múzeumok Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 14.
A múzeumkedvelők nemcsak a nemzeti ünnepen, hanem az egész hosszú hétvégén ingyenesen látogathatják a Szent István Király Múzeum nyitva tartó kiállítóhelyeit. Kilenc helyszínen várják aktuális és állandó tárlatok a közönséget.
Tovább...
 
Új színfolt a város kulturális palettáján Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Lőrincz Miklós és Havasi Tímea   
2018. március 14.
ImageMárcius 22-én, csütörtökön 19 órakor a Vörösmarty Színházban tartja bemutatkozó estjét a Székesfehérvári Balett Színház. „Blablabla” című műsorukban négy eredeti történetet mesélnek el a tánc nyelvén, az est vendége az Alba Regia Vonósnégyes és az Alba Regia Táncegyüttes.
Tovább...
 
Virtuális híd konkrét pilléreken Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 14.
Image„Változtasd jobbá a világot, jó szövetségben” – irodalmi délutánt tartott a Vörösmarty Társaság a Városházán.
Tovább...
 
Hétvégén rendezik a 21. Orka Kupát Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Havasi Tímea   
2018. március 14.
ImageKözép-Európa egyik legnépesebb és legrangosabb utánpótlás versenyére készül az Orka Fehérvári Szinkronúszó Sportegyesület a hosszú hétvégén. A március 16-18-a között zajló 21. Orka Kupán 13 ország közel 700 versenyzője szerepel a programban. A részleteket sajtótájékoztatón ismertették.
Tovább...
 
Tömegtorna a Telekiben Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: ÖKK   
2018. március 14.
ImageTalajgyakorlatban és szekrényugrásban mérték össze tudásukat az 5-6. osztályos lányok a Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola Sziget utcai tornatermében. A kedden délután tartott városi tömegtorna versenyen hat iskola csapata mérkőzött egymással.
Tovább...
 
A forradalom színei Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fejér Tamás, Fehérvári Programszervező Kft.   
2018. március 13.
ImageKülönleges, látványos, fiatalos összművészeti produkcióval ünnepli Székesfehérvár az 1848–49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulóját. A forradalom színei című utcaszínházi bemutatót két alkalommal is láthatják majd az ünneplők a Városház téren március 15-én.
Tovább...
 
50 magyar teszteli a világbajnok bort Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Mátay Balázs   
2018. március 13.
ImageA világ legjobb toszkán vörösborát kóstolhatja meg ötven magyar borkedvelő idén áprilisban, a Várkert Bazárban. Az ültetett mesterkurzuson minden idők egyik legsikeresebb borásza, Giacomo Neri kínálja végig a részvevőket a pincészet legjobb évjárataival, amelyek között ott lesz a világ legjobb boraként számon tartott 2001-es évjáratú Tenuta Nuova is.
Tovább...
 
Remekül mutatkozott be 2017-es évjárat Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Szellő Gábor   
2018. március 13.
Rekordszámú, összesen 539 nevezés érkezett az ország valamennyi borvidékéről a tizenhetedik alkalommal rendezett Országos Syngenta Borversenyre. A siófoki díjátadón a szekszárdi Schieber Pincészet, a tokaji Tokajicum Borház, a tolnai Tomolik Pincészet, valamint a badacsonyi Varga Pincészet érte el a legmagasabb pontszámot és kapta a SynVino-díjakat.
Tovább...
 
OKJ-s Képzések Toplistája: a Bérügyintéző a legnépszerűbb Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Zsigmond Zsófia   
2018. március 13.
ImageLetaszította a trónról az évek óta vezető társadalombiztosítási ügyintéző képzést a bérügyintéző OKJ – derül ki a Perfekt Zrt. OKJ-s Képzések Toplistájából. Az éves felmérés szerint továbbra is a pénzügyi képzések uralják a legnépszerűbbek mezőnyét, de sokan jelentkeztek 2017-ben sportedzőnek és targoncavezetőnek is. Így alakult át a ranglista 2016-hoz képest.
Tovább...
 
Betegségek, melyeket minden nőnek ismernie kell(ene) Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Webbeteg   
2018. március 13.
ImageA legtöbb nő számára egy-egy szabálytalan menstruációs ciklus vagy alkalmi gombás hüvelyfertőzés az élet természetesnek vélt velejárója, semmi olyan, amit az idő vagy egy egyszerű kezelés ne gyógyíthatna meg. Ugyanakkor némely tünet súlyos egészségügyi problémát jelezhet. Nem kell pánikba esni, de jó tudni, hogy mikor kell orvoshoz fordulni segítségért. A WEBBeteg.hu összeszedte a nőket leggyakrabban érintő betegségeket, amikről nem minden érintett tud eleget.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 21617