Kezdőlap arrow Hírek
Legyőzték a Csíkszeredát a Titánok Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 09.
ImageAz elmúlt hetekben kiváló formában gyűjtögeti a pontokat az Erste Ligában a Fehérvári Titánok csapata. Ezek után nem meglepő, hogy a felsőházba pályázó Csíkszeredát is legyőzte hétfőn este, hosszabbításba torkolló összecsapáson 4-3-ra.
Tovább...
 
Tartalékok cseréje a Vidinél? Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 09.
ImageNem bírta tovább az állandó tartalék szerepét és megegyezett szerződésbontásáról a Vidi vezetőivel Horváth Tamás. A kapus visszatér oda, ahol leginkább ment neki a védés; Mezőkövesdre.
Tovább...
 
Fiatalos, elegáns: Városi Diákbál negyedszer Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Hajnal Csilla   
2018. január 08.
A farsangi szezon egyik legelső zenés-táncos programja a középiskolásoké: a Városi Diákbál lassan hagyománnyá lesz Fehérváron, az idei már a negyedik a sorban. Január 12-én idén is több száz tizenéves diákot várnak a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház elegáns termébe. Figyelem: álarc viselete kötelező!
Tovább...
 
A Jancsárkert termelői és biopiac saját kiadvánnyal ünnepli ötödik évét Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Jancsárkert Piac és Közösség Egyesület, Schultz György   
2018. január 08.
ImageImmár öt esztendeje szerveznek termelői és biopiacot Székesfehérváron, a Balatoni úton. A Jancsárkert Piac és Közösség Egyesület most sajtótájékoztatót szervezett, ahol bemutatkozó füzetük mellett a jövő terveiről is szó esett.
Tovább...
 
Városi estéllyel a Frim Jakab Képességfejlesztő Otthonért Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 08.
ImageA társadalmi felelősségvállalás, az önzetlen segítségnyújtás hagyományos, újévköszöntő városi jótékonysági estjét szombaton este rendezték a Hotel Magyar Királyban. Idén a rendezvényen és az Adventi Futáson befolyt adománnyal a székesfehérvári Frim Jakab Képességfejlesztő Szakosított Otthont támogatják.
Tovább...
 
Mindenki számára elérhető Székesfehérvár EKF-pályázata Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Tímea   
2018. január 08.
ImageSajtótájékoztatón ismertette Székesfehérvár „Európa Kulturális Fővárosa 2023” pályázatát dr. Cser-Palkovics András polgármester. A Közgyűlés által egyhangúlag jóváhagyott, széleskörű megyei és nemzetközi támogatással bíró pályázat – melyet határidőre benyújtott a város – mindenki számára megtekinthető Székesfehérvár honlapján.
Tovább...
 
Még zajlik a Távírda utca felújítása  a közlekedők türelmét kérik Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2018. január 08.
ImageA Távírda utcában víziközmű- és útfelújítási munkálatok zajlanak, az utca munkaterület. A csőbélelés során az út alatt futó gerincvezetékben megszorult egy technológiai munkálatokat végző robot, ezért a Budai úti csomópont előtt rá kellett bontani a szennyvíz-gerincvezetékre.
Tovább...
 
8 ok, ami miatt nehezen szabadul meg a köhögéstől Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: PatikaMagazin - Dr. Potecz Györgyi tüdőgyógyász, a Tüdőközpont főorvosa   
2018. január 08.
ImageA makacs köhögés sokakat érintő panasz az őszi-téli időszakban. Gyakori velejárója a légúti betegségeknek, de akár súlyos egészségügyi problémákra is felhívhatja a figyelmet.
Tovább...
 
Mikor kell pótolni a vasat? Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: PatikaMagazin   
2018. január 08.
ImageTartósan fennálló, általános fáradtság, energiavesztés, az izomerő csökkenése – ezek a tünetek többek közt vashiányra utalnak. Minthogy emiatt egész szervezetünk működésében zavar állhat be, vaspótlásra van szükség. Különösen télen kell ügyelnünk rá, hiszen ebben az időszakban rendszerint kevesebb vasat juttatunk a szervezetünkbe természetes úton.
Tovább...
 
Újabb nemzetközi verseny Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Kaiser Tamás   
2018. január 08.
ImageSikeres évet tudhat maga mögött magyar triatlon, amiben szerepet játszott a 2018-as versenyszezont Székesfehérváron, az Alba Triatlon SE színeiben megkezdő Dévay Márk is. A 2018-as esztendőben pedig Fehérvár, mint rendező, a nemzetközi vérkeringésbe is bekerül, hiszen augusztus végén triatlon Európa-kupa házigazdája lesz a Bajnokok Városa.
Tovább...
 
Graz-veréssel kapaszkodik a FAV19 Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 08.
ImageFontos győzelemmel kapaszkodik a mezőny első fele, a rájátszást érő helyek után a Fehérvár AV19 az EBEL-ben. Az osztrák bázisú nemzetközi hokiliga alapszakaszának 38. mérkőzésén 4-1-re verte a közvetlen riválisnak számító Grazot Hannu Jarvenpaa alakulata, ezzel pedig a 8. pozícióban áll.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 21210