Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Alba: a Sopron is kipipálva Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Mátay Balázs   
2022. november 28.
Tartja kiváló formáját a férfi kosárlabda NB I felsőházában az Arconic-Alba Fehérvár. Matthias Zollner alakulata az idén is rendkívül erős Soproni KC-t verte hazai pályán 91-85-re. A kék-fehérek legjobb dobója ma Pihilmore volt, aki 25 pontot szórt. Vojvoda 18, Somogyi 13, DeCosey 12 egységet szorgoskodott össze.
Tovább...
 
Egy híján százan vettek részt a férfi szűrőnapon Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Bárány Péter András   
2022. november 28.
Idén is nagy érdeklődés övezte az ingyenes férfi szűrőnapot, amit szokás szerint szombati napon a Család- és Nővédelmi Központban tartottak. A Székesfehérvári Egészségfejlesztési Iroda által koordinált program sikerességét mutatja, hogy míg 2011-ben – a program indulásakor – alig lehetett 30 főt rávenni a részvételre, addig 2022-ben már az előzetes regisztráció során beteltek a férőhelyek, így három szakorvos közreműködésével 99 fő szűrésére nyílt lehetőség.
Tovább...
 
Diákból állampolgár: érdekképviseletre tanítják a fiatalokat a Kárpát-medencében Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: NIT és Stettler Zsuzsanna (ÖKK)   
2022. november 28.
Kétéves képzési programot indít partnereivel a Nemzeti Ifjúsági Tanács (NIT) európai uniós támogatással. Az Erasmus+ finanszírozásában megvalósuló projekt lehetőséget ad többek között tanárok és közszolgálati tisztségviselők képzésére, egy tudásközpont és információs portál létrehozására.
Tovább...
 
December 9-ig lehet beküldeni a történeteket a 18. Tollpihe Meseíró Pályázatra Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Timea   
2022. november 27.
December 9-ig várják az általános iskolások írásműveit a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár Egyesület által meghirdetett 18. Tollpihe Meseíró Pályázatra. Az irodalmi versenyen 3–8. osztályos, Fejér megyében élő tanulók vehetnek részt.
Tovább...
 
Adventi fúvós koncert Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: ÖKK   
2022. november 27.
Adventi koncertet ad a Székesfehérvári Ifjúsági Fúvószenekar és a Corpus Rézfúvós Kvintett november 27-én, vasárnap. A Szent István-székesegyházban Bach, Händel, Corelli és Vivaldi művei csendülnek fel 16 órától.
Tovább...
 
Időpont-egyeztetés nélkül, inkubátorban fogadja télen a sérült madarakat a sukorói Vadmadárkórház  Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Timea   
2022. november 27.
Téli nyitvatartásra váltott ettől a hónaptól a sukorói Vadmadárkórház. A talált, sérült madarakat folyamatosan fogadják, fűtött inkubátorban lehet őket elhelyezni. Az egyre nehezedő gazdasági helyzet a kórházat is érinti, ezért kérik, hogy aki teheti, felajánlásával, karácsonyi ajándékkal támogassa a mindennapi működést.
Tovább...
 
Énekszóval készül a Kisangyalok kara advent első vasárnapjára Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Csordás Csilla   
2022. november 27.
Tizenhárom fehérvári általános iskola közel hétszáz diákja alkotja a Kisangyalok karát, amely vasárnap karácsonyi énekekkel adja hírül, hogy elérkezett a várakozás időszaka. November 27-én, vasárnap 17.45 órakor, a gyertyagyújtás és az ünnepi fények felkapcsolása előtt varázsolnak ünnepi hangulatot a Városház térre.
Tovább...
 
Adventi kézműves és családi délután a Budai úti református templomban Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2022. november 26.
Az ünnepekre készülődve közös időtöltésre hívja a családokat a Budai úti Református Gyülekezet. A rendezvény ingyenesen látogatható, mindenkit sok szeretettel várnak.
Tovább...
 
Egy bőröndnyi családi játék a Hetedhét Játékmúzeumban Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2022. november 26.
A Hetedhét Játékmúzeum játékra invitálja a családokat. A Családi Foglalkoztató Bőrönd kártyák és feladványok segítségével mutatja be a múzeumban található játékokat.
Tovább...
 
Múzeumi tájékoztató – szombaton délután változik a Czóbel-tárlat látogatási ideje Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2022. november 26.
Ezúton értesíti a Szent István Király Múzeum a látogatókat, hogy a Városi Képtár – Deák Gyűjtemény 2022. november 26-án, szombaton 15.30 óráig látogatható, belépőjegyet pedig 14.30 óráig válthatnak.
Tovább...
 
Úri passzió – bemutatták Majer Tamás Arató Antalról írt interjúkötetét Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2022. november 26.
Zsúfolásig megtelt a Vörösmarty Társaság Kossuth utcai terme. Mindenki Arató Antal, vagy ahogy a legtöbben hívják, Tóni bácsit, Aratónit és Majer Tamást várták, hogy megismerhessék az Úri passzió kötet születésének történetét. A hosszú évek beszélgetései alapján íródott könyv nemcsak egy személynek, hanem egy egész család, több generáció életeseményeit meséli el az olvasónak, hol komoly, hol nagyon is vidám hangvételben. A Lánczos-Szekfű Alapítvány és a város önkormányzata támogatásával megjelent kötet két fehérvári könyvesboltban és online is megvásárolható. 
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 33947