Kezdőlap arrow Hírek
Szombaton lesz Az ember tragédiája I. premierje Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Fraller Ildikó   
2018. november 30.
ImageAz ember tragédiája I. bemutatójához közeledik a Vörösmarty Színház. Madách klasszikus drámai költeményének előadásával a 200 éves magyar nyelvű színjátszás előtt tisztelegnek az alkotók: egyedülálló színháztörténeti vállalkozás, hogy Szikora János, Horváth Csaba, Hargitai Iván és Bagó Bertalan közösen rendezik a darabot, amelyben az egész társulat közreműködik, több Ádámmal és Évával; valamint a londoni szín utáni történelmi eseményeket feldolgozva a jövőben a mű második részét is színpadra viszik.
Tovább...
 
Bulgáriában kezd az Alba Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Mátay Balázs   
2018. november 30.
ImageÖsszeállt az Alba Fehérvár kosárlabda csapatának menetrendje a FIBA Europe Cup (Európa-kupa) második csoportkörére. Az első kört 5 győzelemmel és egyetlen - már tét nélküli meccsen elszenvedett - vereséggel abszolváló együttes idegenben a bolgár Balkan BC vendégeként kezd a J-csoportban december 12-én, majd rá egy hétre, 19-én a FIBA erősorrendjében a 2. helyen álló, e szerint a csoport favoritjának számító - ugyancsak bolgár - Lukoil Levski látogat Fehérvárra, a Gáz utcai csarnokba 18.00 órakor.
Tovább...
 
December első három hétvégéjén tartják az idei Vízivárosi Adventet Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Tímea   
2018. november 29.
ImageÖtödik esztendeje készülnek együtt a karácsonyra a régi Vízivárost alkotó, szomszédos választókerületek. Advent első három hétvégéjén a résztvevők hagyományosan a Vízivárosi Általános Iskola aulájában gyűlnek össze, ahol szombat délutánonként lesznek programok, minden hétvégén más-más körzet intézményeinek szereplésével. A lebonyolítást a Vízivárosi LISZI segíti. – hangzott el a beharangozó sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
Ökumenikus Adventi Jótékonysági Est Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Tímea   
2018. november 29.
ImageNeves művészek is fellépnek az ökumenikus Adventi Jótékonysági Esten, melyet december 7-én, pénteken rendeznek a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. A programra támogatói jegyek vásárolhatóak több helyszínen, az esemény előtt pedig ajándékokat, adományokat is gyűjtenek három székesfehérvári iskolában.
Tovább...
 
Hogyan készítsünk otthon adventi koszorút? Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 29.
ImageKözeleg advent első vasárnapja. Ekkor kezdődik meg az adventi időszak, amikor az Úr eljövetelére várakozunk. Régi szokás ilyenkor koszorú kihelyezése az asztalokra a négy adventi gyertyával, melyek közül minden vasárnap meggyújtunk egyet karácsonyig. Szép hagyomány, és remek családi programot jelent, ha ezt a koszorút nem a boltban vásároljuk meg, hanem magunk készítjük el – gyermekeink bevonásával. Ebben nyújtunk most segítséget.
Tovább...
 
Természetes étvágycsökkentők az észrevétlen fogyásért! Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 29.
ImageKíváncsi vagy azokra a növényekre, zöldségekre, amelyeket érdemes fogyasztanod diéta/fogyókúra során (is)? Most bemutatok néhány élelmiszert, amely segít abban, hogy lassabban éhezz meg és legyen erőd elérni a kitűzött célt!
Tovább...
 
Erős szívdobogás? Számos oka lehet! Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: PatikaMagazin   
2018. november 29.
ImageA palpitációnak nevezett jelenség, vagyis az erős, esetleg szabálytalan szívdobogásérzés meglehetősen ijesztő lehet. Dr. Vaskó Péter, a KardioKözpont szakorvosa a háttérben meghúzódó okok egy részére, valamint a kivizsgálás lehetőségeire hívja fel olvasóink figyelmét.
Tovább...
 
Az időjárás változásait a légúti betegek is megérzik Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: PatikaMagazin   
2018. november 29.
Az ízületi, keringési, szív- és érrendszeri betegségben szenvedők mellett az asztmás, COPD-s betegek panaszai is fokozódhatnak frontok, hideg, párás levegő, vagy szeles idő hatására. A pollenhelyzet mellett a meteorológiai előrejelzések nyomon követése is segíthet a súlyosabb tünetek megelőzésében.
Tovább...
 
Guinness-rekorder lesz a fehérvári festőművésznő? Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 29.
ImageMinden valószínűség szerint bekerül a Guinness Rekordok Könyvébe a székesfehérvári Simon M. Veronika. A festőművésznő már régóta magyar rekordernek mondhatja magát 600 önálló kiállításával, hamarosan pedig – a jelenlegi állás szerint - a világ legnagyobb rekordgyűjteményében is olvashatjuk nevét, mivel már 800 tárlatot rendezett képeiből, ami eddig még senkinek se sikerült a világon.
Tovább...
 
Rosszkedvünk tele – depresszió Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: PatikaMagazin - Szlávics Noémi   
2018. november 29.
ImageFeje fölött egyre szürkébbé válik az ég? Fáradt és erőtlen, legszívesebben ki sem mozdulna otthonról? Hangulata nyomott,a hétvégét többnyire alvással tölti, de ettől sem lesz jobb kedvű? Valószínű, hogy Ön őszi-téli, más néven szezonális depresszióban (SAD) szenved.
Tovább...
 
Vasárnap a nagycsaládosokért futnak a fehérváriak Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: ÖKK   
2018. november 29.
ImageA Családok Évében a Nagycsaládosok Országos Egyesületének Székesfehérvári Csoportját és a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ jövő évi programjait támogatják a futók a IV. Adventi Jótékonysági Futáson. A vasárnapi program idején lezárják a Várkörút és a Rákóczi utca egy részét, és a helyi járatú buszok is módosított útvonalon közlekednek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 23291